Vernisajul expoziției de fotografie a membrilor AAFR ajunge la Carei

Eugen 2

 Vernisajul expoziției de fotografie a membrilor AAFR prima ediție ,,Dincolo de o privire” ajunge si in nordul tarii. Sambata, 5 mai 2018, la Castelul Károlyi din Carei, are loc vernisajul expoziției de fotografie a membrilor AAFR prima ediție ,,Dincolo de o privire”

Evenimentul este organizat de Foto Clubul Vasile Vénig László din Carei, Judeţul Satu Mare. Cu acest prilej eveniment vor fi înmânate de către Vicepreședintele Csaba Balasi disticțiile FIAP acordate artiștilor fotografi in acest an.

Programul organizat pentru cei prezenți în 05 mai la Carei este 10.00 întâlnire în Bistro Hotelului L’Art. 10,15 vizitarea Castelului Károlyi și ansamblului turistic din centrul orașului, la ora 12.00 vizitarea Hanului Cerbul de Aur(Aranyszarvas fogadó) în prezent Primăria Carei.

Incepand cu ora 13,00 vizitarea Muzeului Morăritului și Casa Tradițională svăbeasca din comuna Foieni și gustarea de ,,ștrudel șvăbesc”.

Iar de la ora 15,00 program liber. La ora  17.30 vernisajul expoziției Dincolo de o privire și înmânarea distincțiilor FIAP, iar la 18,30 simpozion ,,Arta Fotografică contemporană în România,, – 20,00 încheierea programului cu cina la restauratul Hotelului L’Art.

Programul,cazarea şi masa sunt opţionale! Momentele muzicale la vernisaj vor fi asigurate de:,,Taraful Ceatăra” din Carei.

Parteneri: Primăria Municipiului Carei, Primăria Comunei Foieni, Hotel L’Art din Carei.

Pentru informații suplimentare vă stăm la dispoziție:Adela Lia Rusu 0744.210.670, Bikfalvi Zsolt 0744.632.889.

2 thoughts on “ Vernisajul expoziției de fotografie a membrilor AAFR ajunge la Carei

  1. Pingback: Craiova gazduieste cea de-a II-a editie a expozitiei de fotografie a membrilor AAFR | Fotograf Craiova - Eugen Voinea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Planuri de incadrare in arta fotografica

In arta fotografica, ca si in arta cinematografica, planurile de incadrare sau planuri de interes, asa cum unii dinre noi am invatat, fac diferenta intre o fotografie artistica si o simpla poza. Pentru fotografii profesionisti planurile de interes in arta fotografica inseaman practic baza stilului si compozitiei unei fotografii. Lucrurile […]

Subscribe US Now