Eugen Voinea

Fotograf Craiova – site de fotografie

Sony lanseaza obiectivul 400mm cu f/2.8 G Master

Cele mai avansate tehnologii ale lentilelor Sony au fost perfectionate în acest super-teleobiectiv cu o deschidere mare – F/2.8. În plus, super-teleobiectivul fix FE 400mm f/2.8 GM OSS este cel mai ușor din clasa sa, oferind libertatea de a  fotografia din mână.

Noul obiectiv oferă o calitate excepțională a imaginii, precizie și o viteză superioară de focalizare, fiind în același timp cel mai ușor din clasa sa, într-un corp cu un design echilibrat. Este alegerea ideală pentru fotografii profesioniști din domenii precum sport, faună sălbatică și natură, dar reprezintă și o completare perfectă pentru gama de camere foto de mare viteză cu montură E, inclusiv a9, a7R III etc.

Standardele de proiectare extrem de ridicate asigură o rezoluție excepțională direct pe marginile imaginii. Trei elemente fluorite minimizează aberația cromatică. Aberațiile sferice sunt controlate cu atenție în timpul fotografierii pentru a obține cea mai bună calitate a bokeh-ului, oferind o rezoluție și un contrast deosebit, chiar și la 800 mm.

Durabilitate și fiabilitate pentru condiții dificile

Designul rezistent la praf și umezeală oferă fiabilitatea necesară pentru utilizarea în exterior în condiții dure. Un aliaj de magneziu durabil, utilizat pentru exteriorul cilindrului obiectivului, pentru montarea trepiedului și pentru componentele interioare ale cilindrului, asigură durabilitate, reducând în același timp greutatea obiectivului. Elementul de lentilă din față are o acoperire cu fluor care ajută la menținerea curățeniei, făcând mai ușor să ștergeți praful și amprentele.

Disponibilitate si pret

Noul obiectiv FE 400mm f/2.8 GM OSS va fi livrat în Europa începând cu luna septembrie a acestui an, iar filtrul de polarizare circulară Drop-in (modelul VF-DCPL1) va fi disponibil în Europa spre finalul acestui an, mai exact in luna decembrie 2018.

Pretul noului obiectiv pleaca de la 1150 de euro.

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *