Scopul si durata vizitei micutului Macron

Eugen

Ce ascunde vizita presedintelui Emmanuel Macron si ce tinte trebuie atinse si, cel mai important,  cine are de castigat in urma cestei vizite. Obisnuit cu predecesorul sau  Francois Hollande, tanarul presedinte francez joaca tare inca de la debutul mandatului de presedinte.

La nici o jumatate de an de la investitura, presedintele Macron se confrunta cu o deficienta enorma de popularitate. Vizita nu e una importanta, insa scopul este foarte important. Discutiile de astazi, de la Bucuresti, vor avea un ecou peste cateva luni.

Potrivit informatiilor  oficiale, cei doi sefi de stat vor discuta despre aderarea României la Schengen, dar şi despre piaţa comună a forţei de muncă. Presa străină scrie că Macron va încerca să obţină susţinere pentru iniţiativa sa de înăsprire a regulilor privind muncitorii detaşaţi în alte ţări.

 

Pe finalul vizitei, sa nu para prost crescut, Emmanuel Macron se intalneste si cu premierul Mihai Tudose.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Justitia, in mainile cui?

Pe sistemul pisica blanda zgarie rau, moldovianul Tudorel si Toader, ministrul Justitie, le- a dat perversa ca pe Târgu Ocna. S-au aprins toti si toate la cele auzite! Sefii institutiilor vizate de aceste schimbari au dat foc internetului, venind cu fel si fel de ipoteze, care mai de care mai […]

Subscribe US Now