Sony RX10 IV, camera cu cel mai rapid autofocus

Eugen

Sony lansează camera foto RX10 IV (model DSC-RX10M4),noul vârf de gamă din gama RX10 Cyber-shot®.

Noul model RX10 IV le ofera utilizatorilor o combinatie unica de mobilitate si viteza, fiind destinat atat fotografilor amatori, cat și celor profesioniști, care isi doresc o solutie „all-in-one”.

Camera foto RX10 IV este echipata cu cel mai nou senzor de imagine Exmor RS CMOS 1.0-type de 20.1 MP , cu chip DRAM, un puternic procesor de imagine BIONZ X™ si un front-end LSI. Toate aceste componente lucreaza impreuna pentru a maximiza viteza generala de operare si performanta, asigurand cea mai buna calitate a imaginii, atat foto, cat si video, pe intreaga distanta focala de 24-600mmiv.

 

Sony RX10 IV – principalele caracteristici:

  • Cel mai rapid autofocus din lume , de 0.03 secunde , cu capacitate de fotografiere continuă de până la 24 cadre pe secundă  şi urmărire completă AF/AE
  • 315 puncte focale AF cu detecţie de fază, care acoperă aproximativ 65% din cadru
  • Obiectiv ZEISS Vario-Sonnar T 24-600mm  F2.4-F4 cu diafragmă luminoasă şi zoom mare.
  • Filmare 4K  cu citire completă a pixelilor, fără efect de combinarea  a pixelilor

În premieră pentru gama de camere foto RX10 de la Sony, noul model RX10 IV este dotat cu un sistem Fast Hybrid AF care valorifică avantajele oferite de cele 315 puncte de AF cu detecţia fazei, care acoperă aproximativ 65% din cadrul senzorului şi de punctele de AF cu detecţia contrastului, permiţându-le astfel utilizatorilor să fixeze focalizarea în doar 0.03 secunde.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Canon anunţă lansarea a patru camere video profesionale, de ultimă generaţie 4 K 50P

Canon Europe anunţă extinderea gamei de camere video profesionale, odată cu lansarea a patru camere video noi – modelele 4K 50P XF405 şi XF400, precum şi modelele Full HD XA15 şi XA11. Dotate cu optică de ultimă generaţie, cu senzori puternci şi cu o gamă de funcţii versatile, aceste camere […]

Subscribe US Now