Eugen Voinea

Fotograf Craiova – site de fotografie

Primul obiectiv din seria PENTAX Star: HD PENTAX-D FA 50mm F1.4 SDM AW

Primul model din noua generație de obiective de înaltă performanță K-mount oferă o performanță excepțională a imaginilor și o fiabilitate superioară pentru o gamă largă de condiții de fotografiere

Ricoh Imaging Americas Corporation a anuntat primului model din noua generatie de lentile de serie PENTAX Star, HD PENTAX-D FA 50mm F1.4 SDM AW.Acest obiectiv cu deschidere mare de diafragmă oferă o performanță vizuală și o transmisie maximă a luminii – semnele distinctive ale seriei Star series – și este însoțitorul perfect al oricărei camere SLR digitale cu montare K, incluzând PENTAX K-1 cu cadru complet și noul PENTAX Modele K-1 Mark II.

Lentilele de calitate superioară oferă cea mai bună performanță printre seria lentilelor interschimbabile PENTAX SLR și se bucură de un sprijin entuziast de către utilizatorii camerei PENTAX SLR din zilele filmului.

Obiectivul HD PENTAX-D FA ★ 50 mm F1.4 SDM AW încorporează tehnologii avansate de acoperire a lentilelor dezvoltate de PENTAX – inclusiv noul Aero Bright Coating II pentru reflexie excepțional de scăzută și înveliș de înaltă definiție (HD), care îi permit să producă o imagine de calitate. Corpul rezistent la praf, dar si la intemperii, îl face extrem de fiabil și durabil pentru fotografiere în condiții exterioare exigente. PENTAX K-mount-ul acoperă cercul imaginii unui senzor cu cadru întreg de 35 mm.

Noul obiectiv este primul produs în urma revizuirii extinse a standardelor Ricoh pentru seria Star. Inginerii au evaluat o varietate de abordări pentru a minimiza aberațiile și pentru a oferi cea mai bună calitate a imaginii. Obiectivul HD PENTAX-D FA ★ 50mm F1.4 SDM AW este conceput pentru a oferi performanțe optime ale imaginii cu toate corpurile de camere compatibile, inclusiv cu SLR-uri digitale de ultimă generație.

 

HD PENTAX-D FA * 50 mm obiectiv F1.4 SDM AW

Lentile de montare KAF4 Distanța focală 50mm Echivalent cu 76.5mm în format 35mm (când este atașat la camerele DSLR de dimensiuni PENTAX APS-C) Unghi de vedere 47.0 ° Min. Diafragma (f) F16 Min.Distanța de focalizare 0.4m (1.3ft) Max. grosisment 0.18x Greutate (g) Aprox. 910g / cu capotă aprox. 955 g (aproximativ 32,1 oz. / Cu capota de aproximativ 33,7 oz.)

Numărul de lame de diafragmă 9

Diafragmă rotunjită (50mm: F1.4-F2.8 Control diafragmă Diafragmă electromagnetică, complet automată Lens Hood PH-RBB72 (inclus) Diametru filtru 72mm Max.

Diametru x Min. Lungime aprox. 80 mm x 106 mm (aproximativ 3,1 inchi x 4,2 inimi) Max.

Diafragma (f) F1.4 Accesorii Husă PH-RBB72, Capac pentru lentile O-LC72, Capac pentru montare obiectiv L, Cutie obiectiv S100-140 Construiți 15 elemente în 9 grupe Capac pentru lentile O-LC72 (inclus) Caseta cu lentile S100-140 (inclusă) Suport pentru trepied N / A Apertură inel N / A Interval de funcționare (Umiditate) 85% sau mai puțin (fără condens) Intervalul de temperatură de funcționare -10 ° C ~ 40 ° C (14 ° F ~ 104 ° F)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *