Eugen Voinea

Fotograf Craiova – site de fotografie

Premiile Sony World Photography Awards își lansează ediția din 2019 cu noi categorii

Organizația Mondială a Fotografiilor a lansat, joi, cea de-a 12-a ediție a premiilor Sony World Photography Awards, cea mai diversă competiție fotografică din lume.

Pentru a-și sărbători prezența continuă ca lider în competiția globală de fotografie, premiile dezvăluie ultimii destinatari ai Grantului Sony de la câștigătorii anteriori și anunță trei noi categorii pentru anul 2019.Creat de Organizația Mondială a Fotografiilor, premiile Sony World Photography sunt o voce autoritară în domeniu fotografie.

Sărbătorind, astfel, cea mai bună fotografie contemporană din ultimul an. Sony sprijină acest eveniment pentru a contribui la dezvoltarea continuă a culturii fotografice în întreaga lume, celebrând astfel cei mai buni fotografi din trecut, dar și din prezent și viitor. Pentru prezentari și detalii puteți accesa urmatoru link www.worldphoto.org Referindu-se la experiența acumulată, dar și la câștigarea titlului general la Premiile 2018. „Fiind numit fotograf al Anului înseamnă o un respect imens pentru mine. Este minunat să fiu recunoscut pentru ceea ce fac, pentru ceea ce am făcut și voi face cu pasiune’’, a declarat Alys Tomlinson, câștigarea Sony World Photography 2018.

Premiile 2019 sunt marcate de introducerea a două noi categorii provocatoare în cadrul Competiției profesionale: Scurt și documentar. Scurt va încerca abilitățile fotografilor de a compune un corp de lucru pe o anumită temă. Tema inaugurală a acestei categorii este „identitatea”. Documentarul este o nouă categorie pentru organismele de lucru care descriu fapte despre un subiect ales, oferind o perspectivă asupra problemelor și știrilor contemporane. În alegerea acestor noi categorii, premiile speră să continue să atragă o gamă diversă de tineri fotografi.

Inscrieri 2019

Fotografii se pot inscrie până la data de 30 noiembrie 2018 la Student, 4 ianuarie 2019 pentru competițiile deschise și tineret și 11 ianuarie 2019 pentru profesioniști. Detalii complete privind inscrierile și categoriile pot fi găsite la www.worldphoto.org/swpa.

Toți câștigătorii categoriilor din competițiile Profesionale, Deschise, Tineret și Studenți vor primi echipamente de imagini digitale de la Sony. În plus, premii în bani de 25.000 $ (USD) vor fi ACORDATE Fotografului Anului și 5.000 $ (USD) pentru câștigătorul competiției generale. Toate lucrările fotografilor selectați vor fi expuse la Expoziția anuală Sony World Photography Awards din Londra și vor fi apoi vizitate la nivel internațional. Imaginile câștigătoare vor fi de asemenea publicate în cartea anuală a premiilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *