Panasonic dezvăluie când va fi lansata noua cameră foto DC-LX100M2″

Eugen

panasonic, lansare, octombrie, nou, DC-LX100 IIPanasonic anunta noua cameră foto Panasonic Lumix LX100 II, un zoom compact, ideal pentru fotografia de peisaj, portret si chiar fotografie de calatorie.

Dotata cu  senzor cu rezoluție mare, noua cameră foto LX100 II vine cu o serie de caracteristici inteligente pe care Panasonic le-a implementat in ultima perioada.

Alături de un nou senzor Four Thirds de 17 megapixeli, LX100 II vine cu  un obiectiv de mare viteză Leica DC VARIO-SUMMILUX f / 1,7-f / 2,8, care oferă un echivalent de 35mm de 24-75mm.

Oferindu-vă flexibilitatea de a fotografia o gamă variată de subiecte, de la peisaje la portrete, obiectivul beneficiază, de asemenea, de o diafragmă deschisa f / 1,7-f / 2,8 perfecta pentru bokeh.

Echipat cu Power O.I.S. (Optic stabilizator de imagine) care cuprinde 11 elemente în 8 grupe, inclusiv 2 lentile ED și 5 lentile asferice cu 8 suprafețe, puteți fi sigur că fotografiile dvs. vor fi clare și  nemiscate. Fotografiile macro pot fi capturate foarte usoar datorită unei distanțe minime de focalizare de 3 cm (lat) și 30 cm (tele). Controale intuitive, compoziție ușoară și răspuns rapid.

Potrivit reprezentantilor Panasonic, noua cameră foto LX100 II va ajunge pe piata în luna octombrie a acestui an, iar pretul de lansare va fi de  999 dolari.

Principalele caracteristici noua cameră foto LX100 II

1. Senzor MOS Micro Four Thirds mare, cu sensibilitate ridicată și procesare Venus Engine

Lumix LX100 II integrează un senzor de 21,77 megapixeli în total, având efectiv 17,0 megapixeli în mod 4:3. Cu o creștere a rezoluției comparativă cu camera LX100 originală, pixelii suplimentari asigură o rezoluție înaltă indiferent de formatul în care doriți să fotografiați – puteți alege între 4:3, 3:2, 1:1 și 16:9.

De aproximativ 1,6 ori mai mare decât un senzor de 1 inch, noul senzor are un excelent raport semnal-zgomot, rezultând o reducere radicală a zgomotului atunci când fotografiați la setarea ISO maximă de 25.600.

În același timp, ultimul procesor Venus Engine oferă utilizatorilor posibilitatea de a înregistra imagini de înaltă calitate, realiste, vibrante, cu o rezoluţie excelentă, contrast ridicat și o reproducere impresionantă a culorilor.

2. Obiectiv 24-75mm f/1.7-2.8 (echivalent): Obiectiv LEICA DC VARIO-SUMMILUX și fotografie macro de la 3 cm

Cu un zoom optic 3.1x, obiectivul echivalent 24-75 mm se apropie de lungimea focală clasică de 24-70 mm.

Oferindu-vă flexibilitatea de a fotografia o gamă diversă de subiecte, de la peisaje la portrete, obiectivul beneficiază, de asemenea, de o apertură deschisă de f/1.7-f/2.8 pentru bokeh superb și fotografiere fantastică în lumină slabă.

Prevăzut cu Power O.I.S. (stabilizator optic de imagine) și cuprinzând 11 elemente în 8 grupuri, incluzând 2 lentile ED și 5 lentile asferice cu 8 suprafețe asferice, puteți fi siguri că fotografiile dumneavoastră vor fi clare și superb definite.

Fotografiile macro pot fi captate extrem de ușor, datorită unei distanțe minime de focalizare de 3 cm (wide) și 30 cm (tele).

3. Comenzi intuitive, compunere ușoară și răspuns de mare viteză

Împreună cu un vizor Live View (de 2764k puncte) de înaltă rezoluție, oferind un câmp de vizualizare de 100% și un grosisment excelent (0,7x, echivalent 35 mm), noul model beneficiază și de îmbunătățiri semnificative ale ecranului LCD posterior.

De exemplu, rezoluția a fost mărită la 1240k puncte, în timp ce a fost adăugată funcționalitate tactilă pentru ușurință de utilizare îmbunătățită. Indiferent de preferințele dumneavoastră pentru compoziția fotografiei, LX100 II are tot ceea ce vă doriți.

Veți beneficia de control direct, intuitiv, datorită inelelor și selectoarelor dedicate, inclusiv un inel de apertură, un inel de control, un selector al timpului de expunere și un selector de compensare a expunerii.

LUMIX LX100 II obține o viteză extrem de ridicată a focalizării automate, de aproximativ 0,10 secunde* și efectuează fotografierea în rafală de mare viteză, la 11 fps (AFS – Focalizare automată individuală)/5,5 fps (AFC – Focalizare automată continuă) pentru a capta subiecții focalizați, aflați în mișcare rapidă. LUMIX LX100 II integrează focalizarea automată Starlight, care permite utilizatorilor să fotografieze o stea pe cerul nopții cu focalizare automată. Aceasta se obține prin calcularea precisă a valorii de contrast în zonă de focalizare automată mai mică.

* Pe baza standardului CIPA. La capătul larg (wide), la utilizarea vizorului Live View la 60 fps.

4. Imagini video 4K de definiție ultra-înaltă și fotografii 4K pentru momente de neratat

Funcția 4K Photo avansată de la Panasonic se îmbină cu avantajul înregistrării video 4K pentru a vă permite să fotografiați la până la 30fps*1 și să extrageți momentul perfect printr-o o fotografie de 8-megapixeli direct pe cameră. Noile adăugiri includ o funcție Auto Marking, care permite un salt mai rapid la cel mai adecvat cadru, și Sequence Composition (Compunere secvențială) – îmbinarea unor cadre diferite pentru a crea un efect special.

Au fost, de asemenea, adăugate funcțiile Post Focus (post-focalizare) și Focus Stacking (combinare imagini focalizate diferit într-o singură fotografie), iar modul Light Composition (compoziţie lumină) poate fi utilizat pentru a crea cu ușurință fotografii cu scene nocturne sau focuri de artificii impresionante.

*1 Despre înregistrarea imaginilor video 4K / înregistrarea 4K PHOTO

– Utilizaţi un card cu clasă de viteză SD cu „Clasă de viteză 3 UHS-I UHS (U3)” atunci când înregistraţi imagini video cu [MP4] în [4K] sau [4K PHOTO] (Clasa de viteză SD este un standard de viteză privind scrierea continuă.)

– Înregistrarea se opreşte când durata de înregistrare continuă depăşeşte 15 minute cu [MP4] în [4K].

– Când este utilizat un card de memorie SDHC: Puteţi continua înregistrarea fără întrerupere, chiar dacă dimensiunea fişierului depăşeşte 4 GB, dar fişierul cu imagini video va fi divizat şi înregistrat/redat separat.

– Când este utilizat un card de memorie SDXC: Puteţi înregistra o imagine video într-un singur fişier.

• Când temperatura ambiantă este ridicată sau este efectuată înregistrarea continuă, camera poate opri înregistrarea pentru a se proteja. Aşteptaţi până la răcirea camerei.

*2 Pentru ieşire video [4K], utilizaţi un cablu HDMI marcat cu logoul HDMI şi care este descris ca fiind „compatibil cu 4K”.

5. Mai multe posibilități creative, un nou mod L.Monochrome D și efect de granulație adăugat

Opțiunea L.Monochrome D a fost adăugată la opțiunile de stiluri de imagine monocrome, ceea ce duce la crearea unor imagini alb-negru dinamice cu zone iluminate și umbre mai bine definite, păstrându-se în același timp detaliile. Alegeți din diferite intensități ale granulației pentru a adăuga un aspect de film fotografiilor dumneavoastră monocrome.

6. Alte funcţii

– Bluetooth 4.2* și Wi-Fi 2,4GHz (IEEE802.11b/g/n/)*

Lumix LX100 II integrează atât conectivitate Bluetooth, cât și conectivitate Wi-Fi pentru partajare rapidă și ușoară a imaginilor. Datorită conectivității Bluetooth Low Energy, puteți menține o conexiune constantă, cu un consum minim de energie.

– Încărcare AC/USB

Încărcați bateria modelului LX100 II fie prin alimentare cu curent alternativ, fie prin USB, aceasta fiind ideală pentru o încărcare rapidă în timp ce călătoriți.

*• Logoul Wi-Fi CERTIFIED™ este o marcă de certificare a Wi-Fi Alliance®.
• Marca şi logo-ul Bluetooth® sunt mărci înregistrate şi proprietatea Bluetooth SIG Inc. şi orice utilizare a acestor mărci de către Panasonic Corporation are loc sub licenţă. Celelalte mărci şi denumiri comerciale aparţin respectivilor proprietari.

 

 

 

– senzorul CMOS de 4 treimi CMOS

-zoom 24-75mm F1.7-2.8 4: 3, 3: 2, 16: 9 și 1: 1 cu ajutorul selectorului de pe obiectiv

-4K video la până la 30p 2,76 M-echiv. vizor electronic

-ecran tactil spate de 1,24 megapixeli Wi-Fi cu Bluetooth conectat permanent

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Nikon da lovitura anului pe piata mirrorless si lanseaza camerele Nikon Z7 și Nikon Z6

Asa cum s-a speculat in ultima perioada, Nikon lanseaza astazi camerele Nikon Z7 și Nikon Z6, doua camere mirrorless de ultima generatie  Nikon intra tare pe segmentul mirrorless si lanseaza astazi camerele  – Nikon Z7 și Nikon Z6. Nikon introduce noul sistem Nikon Z  În centrul noului sistem Z este montura nouă, cu diametru […]
nikon z6, lansare, nikon z7, mirroress

Subscribe US Now