Go to ...

Fotograf Craiova - Eugen Voinea

Fotograf profesionist

RSS Feed

Olympus OM-D E-M10 Mark III, doua premii internaționale de design. iF Design şi Red Dot


olimpus, filmDesign-ul iconic OM-D al camerei Olympus este premiat cu două PREMII de design la nivel internațional.

Designul și intuitiv al camerei digitale Olympus OM-D E-M10 Mark III a fost onorat cu două premii: Premiul iF Design și Premiul Red Dot 2018.

Ambele  competiții de design au  avut  un numar record de produse inscrise in concurs,  peste 6.000 de înregistrări , din care membrii juriului  au selectat produsele cu cea mai înaltă calitate de design pentru a fi  premiate.

Astfel, Olympus OM-D E-M10 Mark lll a fost creat pentru a încuraja fotografii amatori  și entuziaști sa descopere tainele fotografiei.

Modelul OM-D E-M10 Mark III a fost conceput pentru a fi partenerul perfect pentru călătorii. Monitorul LCD înclinabil și ușor de utilizat, precum și butoanele metalice ușor de utilizat, garantează un control intuitiv și permit fotografilor să realizeze imagini uimitoare și clipuri video foarte rapide.

Datorită celor patru moduri de fotografiere,  fotografii începători pot face fotografii uimitoare în timp ce se deplaseaza.

Fiind premiat cu premiile iF Design Award 2018 și Red Dot Award Winner 2018, aspectul atrăgător, precum și designul intuitiv și ergonomic al modelului OM-D E-M10 Mark III au fost acum recunoscute de două dintre cele mai căutate note de calitate pentru designul produselor în întreaga lume.

„Suntem încântați că am câștigat nu doar unul, ci ambele premii prestigioase de design internațional, iar aceasta vine ca o confirmare a muncii intense a designerilor noștri pentru crearea de modele funcţionale şi atemporale în gama noastră de camere digitale”, a declarat Jun Takahashi, Director General al Centrului de Design Olympus.

Tags: , , , , , ,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *