Justitia, in mainile cui?

Eugen

Pe sistemul pisica blanda zgarie rau, moldovianul Tudorel si Toader, ministrul Justitie, le- a dat perversa ca pe Târgu Ocna. S-au aprins toti si toate la cele auzite!

Sefii institutiilor vizate de aceste schimbari au dat foc internetului, venind cu fel si fel de ipoteze, care mai de care mai aberante si mai ireale.

 Ce spune ministrul Toader despre noua justitie 

Modificarea privind vechimea in magistratura este mai mult decat fireasca, nu poti conduce o institutie judiciara  daca nu ai o minima expeienta in domeni. Nu poti promova fara un bagaj de cunostinte. In toate domeniile de activitate se cere vechime si experienta, chiar si acolo unde nu necesita acesta conditie.

Raspunderea magistratilor are un rol important in actul de justitie. Romania nu e America unde o eroare judiciara se intampla odata la cativa ani, la noi e o practica frecventa.

Inființarea unei a treia direcții în cadrul PICCJ pe lângă DNA și DIICOT, specializată cu competență exclusiva de efectuare a urmăririi penale pentru faptele făcute de judecători, indiferent de natura și gravitatea acestora. Potrivit ministrului, aceasta institutie  va fi formata din 20 de procurori.

Pamflet

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Afaceristii Craiovei ajung la parnaie! Genica Boerica a fost prins in Italia

Dupa indelungi cautari, afaceristul craiovean Genica Boerica a fost prins in Italia, la Milano. Boerica este condamnat in mai multe dosare, cel mai important fiind dosaru legat de restituiri ilegale de TVA in valoare de peste 4, 5 milioane de euro. Nu doar Boerica are probleme cu legea, ci si […]

Subscribe US Now