Fotografia alb – negru

Eugen

fot, al negruDesi traim in epoca in care fotografia a devenit incet dar sigur un mijloc de socializare, nu mai respecta importanta si splendoarea ei in toata forta si recunoasterea din trecut dar, totusi, un lucru a ramas: fotografia alb-negru.

Desi mai toate telefoanele au aceasta optiune pentru realizarea de fotografii alb -negru,  putini sunt cei ce apeleaza la acesta optiune. Poate acele dezavantaje privind scoatere in evidenta a micilor detalii o dezavantajeaza, dar nu si pe cei ce stiu ce inseamna cu adevarat o fotografie alb-negru, in general o fotografie.

Desi pierdem pe zi ce trece din frumusetile artei fotografice, totusi trebuie remarcat un lucru, fotografia alb -negru nu se pierde, tot mai multi fotografii de eveniment si, in special marii artisti, raman recunoscatori acestui tip de fotografie.

Citeste mai mult AICI

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Fotograful Anului in Romania, la final

Una din cele mai importante competitii in domeniul fotografiei, Fotograful Anului in Romania, eveniment aflat la prima editie, anunta maine, duminica, 7 octombrie castigatori. Pe parcursul celeor peste doua luni, timp in care cei interesati au putut inscrie fotografii in concurs. O zi ne mai desparte pana la marele anunt, […]

Subscribe US Now