DJI reduce pretul la drona Mavic 2 Pro

Eugen

drona, pret, mic, reducere, Mavic 2 ProCel mai mare producator de drone din lume, DJI anunta ca, incepând cu data de 17 septembrie 2018, ora 12:00, prețul cu amănuntul la drona Mavic 2 Pro va fi micsorat. Acesta decizeie se impune la nivel global.

Potrivit DJI,  prețul de vânzare cu amănuntul din SUA va fi de 1.499 USD. Preturile pachetului drona Mavic 2 Fly More Kit, planul de protectie pentru reînnoirea DJI Care si accesoriile individuale au fost, de asemenea, ajustate corespunzator. Pentru clienții care necesită baterii suplimentare, elice, încărcătoare și o cutie de transport, setul Fly More rămâne cea mai ideală opțiune, cu o economie semnificativă a costurilor.

”DJI își revizuiește în mod regulat strategia de produs și structura de preț pentru drona, produsele și accesoriile mobile. Ajustările de prețuri pentru Mavic 2 Pro ne permit să producem tehnologii de înaltă calitate, de vârf, în conformitate cu standardele noastre de inovare”, au declarat reprezentantii DJI.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

ZVONOTECA FOTO: Canon umeaza sa anunte Camera foto Canon PowerShot SX70 HS

In ultima perioada toate zvonurile privind noile aparitii Canon s-au adeverit. Din surse sigure, din interiorul Canon, am aflat ca producatorul se pregateste sa anunte noua camera foto Canon PowerShot SX70 HS super-zoom, aceasta ar urma  să fie anunțată în câteva zile. Modelul SX70 HS va avea următoarele specificații: 21 […]
canon, nou, camera, Canon PowerShot SX70

Subscribe US Now