DJI anunta Spark RC Combo, cea mai performanta mini-drona din lume

Eugen

lansre, nou, dronaDJI, cel mai cunoscut producator de drone din lume anunta un parteneriat cu LINE FRIENDS pentru lansare Spark RC Combo, o mini-drona cu funcții complete care se potrivește în aproape orice geantă, gata să lanseze în câteva secunde fotografii de 12 megapixeli și videoclipuri 1080p.

„DJI este încântat să anunțe parteneriatul nostru cu prietenii LINE FRIENDS, ceea ce arată entuziasmul DJI de a face distracția mai accesibilă și relevantă pentru mai mulți consumatori”, a declarat Monica Suk, Senior Communication Manager la DJI. „DJI Spark și-a câștigat reputația de cameră de zbor cea mai mică și mai puternică.

Noua minidrona îmbină un sistem de detectare a obstacolelor și detine mai multe moduri automate de zbor, in ciuda faptului ca are dimensiuni reduse.

Este prima drona pe care utilizatorii o pot controla singur prin gesturi manuale. De asemenea, noua Spark vine cu opțiuni inteligente de zbor, care vă permit să capturați fără efort și să împărtășiți momentele memorabile. Modurile QuickShot vor crea în mod automat un videoclip de 10 secunde din timpul zborului, care poate fi direct publicat pe retelel de socializare.

Ca toate cele mai recente drone din gama DJI, mini-drona Spark vine cu noi caracteristici precum TapFly și ActiveTrack.

Desi detine o multitudine de functii nemaiintalnite la alte aparate din categoria lor, prețul de vânzare al Spark RC Combo, care include o aeronavă, o baterie, trei perechi de elice, o telecomandă, două cabluri RC, un încărcător USB și un cablu Micro USB este de 399 USD, aproximativ 350 de euro, un pret modest pentru capacitate acesteia.

Spark RC Combo va fi disponibil pe piețele din America de Nord, China, Hong Kong și Coreea. In Europa, mini-drona va fi disponibil din toamna acesui an, mai exact din noiembrie 2018.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Cum a fost realizata prima fotografie color din lume

Cum si cine a realizat prima fotografie color din lume. Arta fotografica a traverzat o multime de schimbari in ultimele 7-8 decenii. Odata cu evolutia tehnologica, tehnica fotografica a evoluat si ea cu pasi repezi. Da la inceputul secolului XX, la doar cateva decenii de la realizare primei fotografii din […]
prima fotografie, lume, color

Subscribe US Now