De ce sa alegi camera Sony α7 III

camera, foto,

Desi am lucrat foarte putin cu acet tip de camera, va asigur ca nu veti regreta daca aveti in vedere achizitionarea aceste camere.

Experienta intre mine si simpatica Sony α7 III a durat mai putin de 10 minute, dar suficient incat sa trag o concluzie privind performantele acestei camere.

Am sa enumar numai trei motive pentru care, daca ar fi sa renunta la echipamentul actual,  fara ezitare noua camera aleasa s-ar numi Sony α7 III.

 Fotografii mai clare cu stabilizare pe 5 axe

Cea mai recentă stabilizare de înaltă precizie utilizează o unitate de stabilizare și algoritmi și senzori giroscopici pentru a obține o viteză a obturatorului în 5 pași9într-un sistem care compensează cinci tipuri de tremur al camerei cu o gamă largă de obiective și asigură performanţe excelente.

Focus performant

Performanțele de focalizare automată sunt îmbunătățite utilizând aceleași inovații pentru focalizare automată precum în modelul α9 și aplicându-le în mod optim, astfel că, odată ce modelul α7 III surprinde subiecți cu mișcări neprevăzute, cum ar fi dansatori, boxeri, animale sălbatice în acțiune, nu este ușor să piardă focalizarea.

Rezoluție fără compromisuri a imaginii

Citirea completă a pixelilor fără binare în mod Full-Frame de 35 mm face posibilă condensarea de aprox. 2,4 ori22 a datelor necomprimate pentru filme 4K (QFHD: 3840 x 2160), reduce la minim moire și marginile neuniforme. Modul Full-Frame sau Super 35 mm poate fi selectat după cum e necesar. Înregistrarea 4K3 utilizează formatul XAVC S la rate de biți ridicate de maxim 100 Mbps.

Desi sunt multe lucruri bune de adaugat despre Sony α7 III, prefer sa rezum numai la acete trei puncte importane si va las pe dumneavoastra sa decoperiti adevarata performanta a camerei

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *