Craiova: Expoziţie de fotografie – Marele Război în Imagini din colecția Muzeului Olteniei

Eugen 1

Craiova: Expozitie de fotografie Marele Război în Imagini din colecția Muzeului Olteniei. Muzeul Olteniei Craiova va invita, miercuri, 5 iunie, în Piața Frații Buzești din Craiova, la vernisarea expoziţiei de fotografie Marele Război în Imagini din colecția Muzeului Olteniei.

Foto-expoziția va fi deschisă spre vizitare în perioada 5-9 iunie 2018, între orele 10.00 – 18.00. Evenimentele care au marcat într-un mod profund istoria acestor meleaguri în urmă cu un veac sunt readuse și reflectate într-un mod aparte pentru publicul craiovean prin 40 de fotografii inedite din patrimoniul Muzeului Olteniei.

Adevărate opere de artă, cele 40 de imagini, care vor fascina cu siguranță publicul, redau perspective inedite asupra acelor vremuri, deschizându-se astfel o ușă către o lume demult apusă. Publicul va putea identifica chipuri de eroi, de medici și surori medicale, momente ale ocupației României de către Puterile Centrale, cadre surprinse în lagărele de prizonieri, militari la datorie sau în clipe de destindere, precum și câteva imagini mai puțin cunoscute din momentul realizării Marii Uniri de la Alba Iulia, din decembrie 1918.

One thought on “Craiova: Expoziţie de fotografie – Marele Război în Imagini din colecția Muzeului Olteniei

  1. Pingback: Expoziție de fotografie: Ecosisteme – WWF România | Fotograf Craiova - Eugen Voinea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

PhotoInsights: Master Class – Compoziția fotografică dincolo de cotidian

Compoziție fotografică dincolo de reguli și principii! Cea mai noua scoala de fotografie, Școala de fotografie PhotoInsights, te invită să înveți compoziție fotografică dincolo de reguli și principii. V-ați gândit vreodată ca majoritatea elementelor compoziției, dacă nu toate, pot fi considerate elemente ale simbolisticii? Fiecare element inclus în imagine alături […]

Subscribe US Now