Concurs de fotografie – România 100 de ani: Comori Arhitecturale

Eugen

concurs de fotografie, arhitectura, baumit
Un concurs de fotografie destinat pasionaţilor de fotografie, istorie şi cultură arhitecturală.  Baumit organizeaza un concurs de fotografie pentru toti iubitorii de fotografie din Romania.

Concursul de fotografie Comori Arhitecturale pune la dispoziţia fotografilor câte zece clădiri din regiunile Muntenia, Oltenia, Dobrogea, Moldova, Banat-Crişana, Transilvania, Transilvania Nordică, Transilvania Centrală, dar şi clădiri din Republica Moldova.

Premiile concursului nu sunt de neglijat, premiul cel mare este o drona DJI Mavic Air, un DSLR Canon 750 dar si alte premii importante. Accesează secţiunea CLĂDIRI PARTICIPANTE şi vezi lista sau harta interactivă cu toate clădirile participante la concurs. Vezi ce cladiri din zona ta sunt in concurs. Dupa ce ai facut fotografia trebuie doar sa completezi datele de logare si sa incarci fotografia.

Cei interesati se mai pot inscrie aici pana pe 31 octomabrie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Iată câştigătorii concursului Fotograful Anului în România 2018

Au fost desemnati castigatorii celui mai mare concurs de fotografie din Romania- ”Fotograful anului in Romania”. In urma jurizarii,  membrii juriului au decis castigatorii celor 12 sectiuni inscrise in concurs. Catigatorul titlului de Fotograful Anului in Romania este Ionut Burloiu   Iata cine sunt castigatorii FAR 2018: CÂȘTIGĂTORUL MENȚIUNII NR.3 […]
CASTIGATORI, CONCURS, FOTOGRAFUL ANULUI

Subscribe US Now