Ce spun fotografii despre noul obiectiv Sigma 105mm F1.4 DG HSM

Mai mulți fotografi și bloggeri au testat noul obiectiv Sigma 105mm F1.4 DG HSM. În urma acestor teste, majoritatea s-au arătat uimiti de calitate fotografiilor realizate cu noul obiectiv, mai mult, autofocusul foarte rapid a fost unul din atuurile acestei lentile.

Dar sa vedem ce spun cei care au experientat câteva ore noul Sigma 105mm F1.4 DG HSM

MICHAEL ANTHONY

Sigma 105 1.4 a devenit aproape instantaneu una dintre cele mai preferate lentile. Calitatea bokeh-ului, împreună cu paleta vibrantă de culori exacte, îmi permite să creez o izolare frumoasă a subiectului la o distanță focală care pur și simplu nu era posibilă înainte. După ce am folosit 105 în timpul unei nunti, am reușit să realizez fotografii remarcabile pentru client, care au fost unice, ambele calități importante pentru brandul și stilul nostru, în calitate de fotografi de nuntă orientați spre artă.

În testarea mea, am găsit autofocusul nu numai să fie incredibil de precis, dar și extraordinar de rapid. Claritatea acestui obiectiv deschis este foarte impresionantă .
Calitatea construcției este superbă, așa cum m-am așteptat de la sticla Sigma Art. Cu siguranta pot spune ca nu numai ca sunt impresionat de acest obiectiv, dar am facut un loc permanent in geanta pentru acesta.

JIM KOEPNICK

Primul lucru pe care îl aștept de la orice obiectiv este o imagine clară. Dar primul meu gand cand am montat noul obiectiv Sigma 105mm f1.4 Art (cu adaptor MC-11) pe o camera Sony a9 a fost cat de minunat este acest obiectiv. Elementul frontal uriaș și finisajul frumos vă atrag atenția (precum și interesul celor din jur). Primele mele imagini cu acest obiectiv mi-au demonstrat o claritate aproape magică, precum și cu bokeh frumos.

MEG LOEKS

Când am auzit despre noul Sigma Art 105mm f / 1.4, am fost atât de încântat să îl testez și chiar sa -l achizitionez. Apoi am citit despre modul în care acest nou obiectiv a fost poreclit „maestrul bokeh” și am fost deja incatat. Am fost șocat sa realizez că obiectivul nu este mai greu decât Sigma Art 85mm. Obiectivul cu siguranță va rămâne în memoria fotografilor cu porecla: bokeh incredibil., dar si la fel de de rapid ca 85mm, care este un obiectiv fantastic  în fotografia de eveniment.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *