Canon mai castiga un partener: ELKO, distribuitor de echipamente Canon

Eugen

canon fotoIncepand cu luna august, ELKO Romania anunță încheierea unui parteneriat cu  Canon, în vederea distribuției pe piață a echipamentelor sale de printing.

Cu o istorie de peste 80 ani, Canon este lider mondial în ceea ce privește inovațiile și soluțiile de redare a imaginii, compania este, in afara de lider pe pata foto-video, un producător cu tradiție de imprimante, scanere și echipamente multifuncționale pentru toate domeniile – de la utilizatori casnici și până la corporații sau instituții publice.

De asemenea, pentru activitatea de birou, Canon mai produce și o serie de alte echipamente, precum calculatoare sau proiectoare. Acestora li se adaugă o gamă vastă de accesorii și consumabile de cea mai bună calitate.

Prin această nouă colaborare, ELKO Romania va distribui prin rețeaua sa de parteneri echipamente și soluții Canon destinate atât segmentului Consumer, cât și segmentului Business. Din categoria B2C, oferta va include imprimante cu jet de cerneală și laser, scanere, calculatoare, proiectoare și consumabile. Pentru segmentul B2B, ELKO Romania adaugă în portofoliu echipamente multifuncționale, consumabile, scanere pentru arhivare, soluții pentru tipărit în formate mari (60”), echipamente și hardware pentru birouri.

Mulțumită acestui nou parteneriat, ELKO Romania își consolidează poziția pe piața distribuției de echipamente și soluții IT. În plus, această completare a ofertei vine în sprijinirea rolului de legătură între furnizorii de tehnologie pe care și l-a asumat compania. Totodată, Canon obține o reprezentare profesionistă în regiune, asigurată de un distribuitor care a demonstrat că dispune nu numai de un portofoliu vast de produse, ci și de un impresionant volum de cunoștințe în domeniu, care sunt necesare pentru promovarea corectă a produselor, integrarea lor în soluții adaptate la nevoile clienților și consilierea adecvată a acestora.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Canon, cel mai nou model de aparat foto pentru calatorie - PowerShot SX740 HS

Canon lansează  cel mai recent model de aparat foto destinat calatoriei, modelul PowerShot SX740 HS, dotat cu o rezoluţie spectaculoasă 4K Ultra High Definition si dimeniuni foarte reduse. Noul model vine cu un zoom optic 40x (24-960mm), oferindu-le amatorilor de vacanţe ocazia de a se apropia mai mult de peisajele […]
canon, aparat foto, lansat

Subscribe US Now