Canon, anunță astăzi disponibilitatea noilor actualizări de firmware pentru EOS R (Versiunea 1.3.0) și EOS RP (Versiunea 1.2.0), demonstrându-și astfel angajamentul față de camerele mirrorless . Oferind fotografilor cele mai noi inovații tehnice disponibile, noua actualizare firmware oferă o compatibilitate sporită cu lentilele RF recent lansate de Canon și o calitate îmbunătățită a imaginii în ipostaze de fotografiere cu lumină scăzută, ceea ce garantează că utilizatorii pot obține cele mai bune rezultate de la camera foto.

Noua actualizare a firmware-ului pentru EOS R și EOS RP oferă asistență la utilizarea lentilelor RF 24-240mm F4-6.3 IS USM de la Canon. Lansat în iulie 2019, RF 24-240mm F4-6.3 IS USM este un obiectiv portabil și versatil cu zoom de 10x, care este ideal pentru orice, de la peisaje cu unghi larg până la portret  și chiar fotografie  sport.

Actualizarea corectează fenomenul de întunecare care apare în partea de sus a unor imagini surprinse în timpul fotografierii de sincronizare cu viteză mare cu un bliț extern.

Actualizările firmware-ului pentru EOS R și EOS RP vor fi disponibile pentru a fi descărcate de pe toate site-urile Canon sub suport, începând de joi, 22 august 2019.

Actualizarea firmware-ului

Versiunea firmware EOS R 1.3.0

Versiunea firmware EOS RP 1.2.0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *