Eugen Voinea

Fotograf Craiova – site de fotografie

Canon lanseaza imprimanta foto de dimensiunea unui telefon mobil

Canon a prezentat, joi, 2 august 2018, Canon Zoemini, cea mai mica imprimantă foto , de dimensiunea unui telefon mobil, dotata cu tehnologie ZINK ™ (cerneală zero).

Canon Zoemini se poate conecta la aplicația Canon Mini Print prin Bluetooth® pentru imprimarea instantanee a fotografiilor și a interfețelor de socializare în numai  câteva secunde. Canon Zoemini imprimă fotografii personalizate de 2×3 inchi (5 x 7,6 cm).

Imprimanta foto Canon Zoemini este accesoriu perfect pentru persoanele care se bucură de imprimare și de a împărtăși momente speciale cu familia și prietenii, oriunde le ia starea de spirit. Canon Zoemini va inspira oamenii să-și dezlănțuiască creativitatea datorită abundenței de filtre, cadre și efecte AR, prin intermediul aplicației Canon Mini Print, gratuită pentru descărcare de pe App Store și Google Play, incepand cu data  de la 5 septembrie 2018.

Avand dimensiuni foarte reduse, noua imprimanta foto Canon poate fi transportata far nici-o problema,  o puteti lua in geantă sau buzunar, dispozitivul compact și elegant vine în alegerea a trei culori atrăgătoare și distinctive: Rose Gold / White, White / Silver și Black / Slate Grey.

Canon Zoemini dispune de tehnologia ZINK ™, ceea ce înseamnă cerneală zero. Imprimanta foto portabilă cu acumulator reîncărcabilă este echipată cu un pachet de pornire de 10 x hârtie fotografică Canon ZINK ™ (spătar-lipicios, rezistent la murdărie, rezistent la apă și lacrimă), cu hârtia se poate cumpara separat si poate fi gasita in pachete de 20 sau 50 bucati .  De la autocolante retro la filtre jucăușoase pentru animale, Canon Zoemini oferă posibilitatea de a personaliza și de a imprima rapid amintirile.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *