Go to ...

Fotograf Craiova - Eugen Voinea

Fotograf profesionist

RSS Feed

Canon lanseaza Concursul „New Cosmos of Photography 2018”  (editia 41)


Concursul „New Cosmos of Photography ” este destinat tuturor fotografilor la nivel global și este proiectul cultural al comapaniei Canon prin intermediul caruia descopera noi  fotografi talentati. Inca de la lansarea sa în 1991, programul a încurajat participanții să exploreze modalități noi și creative în domeniul fotografie. În 2015, concursul a deschis o sesiune si de video.

In anul 2017, câștigătorii „New Cosmos of Photography ” au fost Trond Ansten din Norvegia și Benjamin Breitkopf din Germania.  Pentru prima oara in istoria concursului, marele premiu a fost castigat de un european. Până în prezent, concursul „New Cosmos of Photography ” a acceptat 27 406 de lucrari. Drept urmare, concursul este astăzi considerat ca o poartă de succes pentru lansarea de noii talente fotografice.

Pentru 2018, inscrierile in concurs se vor face in perioada 18 aprilie- 6 iunie 2018. Comitetul de selecție a Premiului de Excelență se va întruni în iulie pentru a alege șapte câștigători ai Premiului de Excelență și 14 câștigători ai premiului Honorable Mention. În noiembrie, comisia de selecție a Marelui Premiu este programată să se întâlnească pentru a decide câștigătorul Marelui Premiu.

Mai multe detalii gasiti pe site ul concursului.

Tags: , ,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *