Canon Europe a lansat cea mai recentă campanie în colaborare cu trupa Storror, cei mai buni sportivi de Parkour. Filmată în Istanbul, un oraş istoric, campania încurajează oamenii să încerce pentru prima dată o experiență nouă și să o captureze pe o cameră Canon.

In noua campanie, atleții au trecut din Europa în Asia folosind mişcări de Parkour, în cadrul noii campanii Canon.

Canon Europe i-a provocat pe cei de la Storror să încerce o cascadorie îndrăzneaţă, incitantă şi temerară: sportivii au amplasat camerele chiar pe ei şi au surprins momentele în care au parcurs o serie de locuri reprezentative din Istanbul, precum Strâmtoarea Bosfor, care separă Europa de Asia. Această provocare a fost o dovadă remarcabilă de rezistenţă, capacitate şi agilitate care îi vor inspira şi pe alţii să încerce lucruri pentru prima dată.

“Suntem încântaţi că am putut susţine echipa Storror pentru a putea deveni prima echipă de Parkour care a trecut de pe un continent pe altul. I-am provocat să încerce ceva foarte îndrăzneţ şi să surprindă această experienţă pentru a-i inspira şi pe alţii să facă la fel. Deşi ştim că nu toţi vor fi la fel de îndrăzneţi, în fiecare zi poţi avea o experienţă nouă, iar Canon te poate ajuta să surprinzi aceste momente”, a declarat Lee Bonniface, Marketing Director, Canon Europe.

 „Când Canon Europe ne-a provocat să încercăm ceva pentru prima dată, am venit cu ideea de a trece de pe un continet pe altul în salturi de Parkour. În loc să ne uşurăm misiunea, i-am crescut şi mai mult dificultatea şi am făcut ceva ce nu mai fusese făcut niciodată peste bărci şi vehicule în mişcare şi traversând străzile aglomerate ale Istanbulului. Cei de la Canon Europe ne-au oferit EOS M50, care este un aparat foto extraordinar, foarte uşor şi are o focalizare automată excelentă, perfectă pentru mişcările rapide folosite la parkour. Am putut conecta echipamentele la telefoanele inteligente şi am putut încărca rapid şi uşor materialele pe reţelele de socializare“, sustine Drew Taylor de la Storror 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *