Eugen Voinea

Fotograf Craiova – site de fotografie

Canon, cel mai nou model de aparat foto pentru calatorie – PowerShot SX740 HS

canon, aparat foto, lansatCanon lansează  cel mai recent model de aparat foto destinat calatoriei, modelul PowerShot SX740 HS, dotat cu o rezoluţie spectaculoasă 4K Ultra High Definition si dimeniuni foarte reduse.

Noul model vine cu un zoom optic 40x (24-960mm), oferindu-le amatorilor de vacanţe ocazia de a se apropia mai mult de peisajele dorite fără a fi nevoie să folosească mai multe obiective. Acest aparat foto de călătorie, ce poate încăpea uşor într-un buzunar, este dotat cu funcţii video Ultra High Definition 4K, cu conectivitate cu telefoane inteligente prin Wi-Fi şi Bluetooth şi cu o gamă de setări automate intuitive, ideal pentru familii şi amatorii de vacanţe care îşi doresc un aparat convenabil şi simplu de utilizat.

Noul aparat foto Canon PowerShot SX740 HS este dotat cu tehnologia ZoomPlus ce creşte digital zoomul optic de la 40x la 80x. Combinaţia extraordinară dintre cel mai nou procesor Canon DIGIC 8 şi senzorul CMOS te ajută să obţii fotografii şi videoclipuri clare, în culori deosebite şi de înaltă definiţie, de la apropiere sau de la depărtare, în orice moment al zilei.

Noul aparat foto detine funcţiile video cu Ultra High Definition 4K şi stabilizarea pe 5 axe de care beneficiază modelului PowerShot SX740 HS te ajută să surprinzi cele mai frumoase momente din vacanţă în detalii bogate, chiar şi atunci când fotografiezi de la distanţă şi ești în mişcare. De asemenea, modelul PowerShot SX740 HS poate înregistra şi imagini cu redare accelerată la rezoluţie 4K Ultra High Definition, ideal pentru surprinderea unui apus superb, dar poate extrage cadre la rezoluţie 4K Ultra High Definition dintr-un film 4K, având astfel posibilitatea de a surprinde momentele importante într-o singură imagine de aproximativ 8MP.

Având zoom optic de 40x, procesor DIGIC 8 ultrarapid şi rezoluţie 4 K Ultra High Definition într-o carcasă ce poate încăpea uşor într-un buzunar, aparatul foto Canon PowerShot SX740 HS este cea mai bună soluţie „all-in-one“ pentru a surprinde aventurile unei vacanţe în detaliu. Noul model va fi disponibil in Romania incepand cu luna august 2018.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *