Au inceput inscierile la cea de-a 6-a ediţie a concursului naţional de fotografie şi videografie de nuntă din România

Eugen

fotograf nunta, fotograful anului 2018, concurs fotografie, videografie
Pe 10 octombrie a fost lansata cea de-a șasea ediție a concursului anual de fotografie și videografie de nuntă 2018.

Concursul include un număr de 21 categorii pentru fotografii și 7 categorii pentru videoclipuri. Fotografii si videografii interesati se pot inscrie in concurs in perioada 10 octombrie- 4 noiembrie 2018. Nominalizarea va avea loc in perioada 6  – 19 noiembrie, finalistii urmand sa fie anuntati pe 20 decembbrie 2018.

Potrivit organizatorilor, titlul „Fotograful Anului 2018” va fi acordat concurentului care obține cel mai mare punctaj în cadrul categoriilor de concurs, notate de cei 23 fotografi internaționali care alcătuiesc juriul.

Câștigătorii categoriilor de concurs vor primi distincțiile Fotografi-Cameramani, care stau la baza organizării catalogului.

Pentru toți cei cărora le plac întâlnirile cu profesioniști din domeniu și schimburile de know-how, am pregătit și anul acesta o super tombolă de workshop-uri, conferințe și sedințe de mentoring online 1:1, toate dedicate fotografiei de nuntă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Operatorii de drone, noi conditii in noul Cod Aerian al Romaniei

Cod Aerian al Romaniei. Guvernul a aprobat, in urma cu o saptamana, mai exact in data de 15 noiembrie,  proiectul de lege privind Codul aerian al României, proiect elaborat de Ministerul Transporturilor împreună cu Ministerul Apărări Naționale. Odata cu aceste intrarea in vigoare a noii legislatii, operatorii de drone trebuie […]
lansre, nou, drona

Subscribe US Now