Afaceristii Craiovei ajung la parnaie! Genica Boerica a fost prins in Italia

Eugen

Dupa indelungi cautari, afaceristul craiovean Genica Boerica a fost prins in Italia, la Milano. Boerica este condamnat in mai multe dosare, cel mai important fiind dosaru legat de restituiri ilegale de TVA in valoare de peste 4, 5 milioane de euro.

Nu doar Boerica are probleme cu legea, ci si fica acestuia, Diana, care este acuzata evaziune fiscala si spalare de bani.  In anii 90,  Boerica era cunoscut ca ”regele alcoolului”, dupa ce, cu sprijinul  unor personaje influente din PSD, a pus mana pe 79 la suta din actiunile firmei Bahus SA Craiova.

Boerica a fost localizat  în urma schimbului de informații efectuat prin intermediul Biroului SIRENE, în Italia, la data de 22 iunie 2017, iar la data de 16 august 2017, Curtea de Apel din Milano a decis predarea către autoritatile din  România.

Boerica are de ispasit o  o pedeapsă cu închisoarea de 10 ani și 3 luni pentru infracțiuni de natură economică.

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Nikon se pregateste de lansarea noului DSLR D850

Nikon se pregateste de lansarea DSLR-ului  D850. Noul aparat foto oferă fotografilor care realizează imagini pe întregul cadru combinaţia perfectă între rezoluţie, viteză şi sensibilitate la lumină. De la studio, până la cele mai îndepărtate locuri de pe pământ, acest DSLR în format FX nu este doar performant – duce superioritatea […]

Subscribe US Now