fotograf nunta, fotograful anului 2018, concurs fotografie, videografieConcursuri foto 

Au inceput inscierile la cea de-a 6-a ediţie a concursului naţional de fotografie şi videografie de nuntă din România

fotograf nunta, fotograful anului 2018, concurs fotografie, videografiePe 10 octombrie a fost lansata cea de-a șasea ediție a concursului anual de fotografie și videografie de nuntă 2018.

Concursul include un număr de 21 categorii pentru fotografii și 7 categorii pentru videoclipuri. Fotografii si videografii interesati se pot inscrie in concurs in perioada 10 octombrie- 4 noiembrie 2018. Nominalizarea va avea loc in perioada 6  – 19 noiembrie, finalistii urmand sa fie anuntati pe 20 decembbrie 2018.

Potrivit organizatorilor, titlul „Fotograful Anului 2018” va fi acordat concurentului care obține cel mai mare punctaj în cadrul categoriilor de concurs, notate de cei 23 fotografi internaționali care alcătuiesc juriul.

Câștigătorii categoriilor de concurs vor primi distincțiile Fotografi-Cameramani, care stau la baza organizării catalogului.

Pentru toți cei cărora le plac întâlnirile cu profesioniști din domeniu și schimburile de know-how, am pregătit și anul acesta o super tombolă de workshop-uri, conferințe și sedințe de mentoring online 1:1, toate dedicate fotografiei de nuntă.

Related posts

Leave a Comment