SONY, CAMERA, 4 K, FOTO, ZOOM, MICANoutati 

Sony lanseaza cea mai mica camera foto din lume cu zoom de 24-720 mm4

SONY, CAMERA, 4 K, FOTO, ZOOM, MICASony anunță oficial lansarea noului model de camera foto compacta „DSC-WX 800”. Noul model Sony WX800 vă permite să surprindeți tot ce vă înconjoară și să  împărtășiți si prieteni.  Acest aparat de mici dimensiuni poate face fata cu brio si celor mai neprevazute situatii, deaceea, atât pentru fotografie cât și pentru partea de video.

Camera Sony WX800, cea mai mică cameră din lume3, cu zoom 24-720 mm4, ce oferă focalizare automată rapidă și inteligentă și autofocalizare rapidă pentru a capta subiecte mai îndepărtate, în timp ce funcția Wi-Fi încorporată ® și NFC ™ facilitează partajarea fotografiilor.

Cea mai mică cameră compactă din lume3 cu zoom de 24-720 mm4

În ciuda dimensiunii sale compacte, camera oferă o gamă largă de zoom, de la un capăt cu unghi larg de 24 mm4 până la telefotografic de 720 mm4. În plus, datorită zoom-ului clar al imaginii, puteți extinde subiectul și, în același timp, puteți menține o rezoluție ridicata la 1440 mm4.

Optical SteadyShot ™ pentru imagini de înaltă calitate
Algoritmii avansați și senzorul de înaltă precizie a rotitorului WX800 combină pentru a compensa vibrațiile aparatului foto. Acest lucru reduce foarte mult vibrațiile, chiar și în cazul fotografiilor fără trepied.

De asemenea, permite încadrarea rapidă și ușoară a subiecților în mișcare cu ajutorul gamei telefoto. Alocați un buton funcției și, apăsti, iar zoom-ul va fi micșorat, astfel încât să puteți găsi subiectul și să reîncadrați rapid.

Capturați momente speciale instantaneu

Focalizarea automată rapidă, combinată cu o captură continuă de 10 cadre pe secundă, vă permite să urmați subiecte în mișcare rapidă, ceea ce facilitează capturarea acelor fotografii decisive. Focalizare automată rapidă și inteligentă de 0,09 s7

Algoritmul de detecție  a subiecților

Algoritmul prezice punctul de focalizare și, cu declanșatorul  apăsat, focalizarea focalizează rapid pe subiect. Eye AF pentru portrete perfecte Eye AF detectează și focalizează automat ochii, dara ne referim la portrete.

Captură continuă de mare viteză de până la 10 fps6

 Chiar dacă luminozitatea imaginii se schimbă atunci când este capturată, aparatul foto îl ajustează automat pentru a oferi o expunere optimă.  Efectuarea de autoportrete și partajarea imaginilor este mai ușoară ca niciodată cu  ecranul LCD al camerei foto vă permite să verificați compoziția autoportretelor si puteți transfera fotografiile pe un dispozitiv mobil.

Related posts

Leave a Comment