Black Friday, camere foto, obiectiveNoutati 

Iata reducerile Black Friday 2018 la F64

Black Friday, camere foto, obiectiveF64 anunta cea de-a șasea ediții a evenimentului „Black Friday Pro“. Categoriile de echipamente incluse în campania specială de Black Friday Pro de anul acesta sunt aparate foto mirrorless și DSLR de top: obiective, drone, stabilizatoare, monitoare profesionale ș.a.m.d. Alături de acestea, punem la dispoziția clienților mai multe accesorii cu care să-și completeze trusa de profesionist.

Și pentru că așa cum te-am obișnuit, vrem să te punem în temaă cu principalele produse vedetă pentru a-ți ușura alegerea, ți-am pregătit o listă cu ele, pe categorii.

Până în noaptea de duminică 14 octombrie la ora 23:59,  clienții se pot bucura de Black Friday PRO online pe toată perioada, iar în magazinul F64 (Bd. Unirii 45) doar până sâmbătă inclusiv. Magazinul F64 va fi închis duminică, însă te așteaptă o mulțime de surprize în online.

Promotii de nerefuzat la „Black Friday Pro“ 2018

La orice cameră foto – video cumpărată (inclusiv aparate compacte), ai următoarele reduceri care se aplică direct în coș:

  • Discount 10% la obiectiv
  • 15% la accesorii foto

Se aplică doar produselor care nu se află în campania Black Friday PRO, iar pentru ca reducerea să se aplice, este nevoie ca produsele să fie pe aceeași comandă. 

Vezi toate produsele și prețurile AICI!

Related posts

Leave a Comment