f64, nikon, reduceri, Black Friday ProDivers 

Au mai ramas doua zile pana la Nikon Black Friday Pro

f64, nikon, reduceri, Black Friday Pro
Doua zile ne mai despart de Black Friday Pro 2018, eveniment ajuns la cea de-a VI a editie. Astfel, timp de trei zile, in perioada 12 – 14 octombrie, Nikon lanseaza cea de a 6 a editie Black Friday Pro 2018.

Nikon Black Friday Pro reprezinta cea mai buna ocazie de a deveni membru NPS Romania. In calitate de membri NPS Romania, fotografii beneficiaza de servicii unice si complementare de suport, consultanta si asistenta tehnica.

Editia din acest an, Nikon Black Friday Pro, va avea loc in perioada 12 – 14 octombrie 2018 si se va desfasura la partenerii Nikon Professional. Partenerii Nikon Professional ofera intreaga gama de produse Nikon, precum si suport pentru profesionisti si fotografi avansati. Ca o recomandare, de Nikon Black Friday Pro, produsele comandate online au mari sanse sa ajunga foarte repede la cumparatori, deoarece, fata de sfarsitul lunii noiembrie, curierii nu sunt la fel de aglomerati.

Si F64 organizeaza „Black Friday Pro“

Incepand cu noaptea de joi spre vineri,  12 octombrie, și până în noaptea de duminică, 14 octombrie la ora 23:59, clienții F64 se vor putea bucura de Black Friday PR O.
Categoriile de echipamente incluse în campania specială de Blac k Friday Pro de anul acesta sunt aparate foto mirrorless și DSLR de top precum: Nikon D850 și Sony A7 plus obiectivele potrivite pentru acestea: Sony 70-200mm și Sigma 35mm, fara a uita însă nici de obiectivele fixe luminoase sau de o serie de aparate APS-C și mirrorless, potrivite măcar ca back-up.

Related posts

Leave a Comment