Evenimente 

Fotograful Anului in Romania, la final

Una din cele mai importante competitii in domeniul fotografiei, Fotograful Anului in Romania, eveniment aflat la prima editie, anunta maine, duminica, 7 octombrie castigatori. Pe parcursul celeor peste doua luni, timp in care cei interesati au putut inscrie fotografii in concurs.

O zi ne mai desparte pana la marele anunt, si anume, decernarea premiului Fotograful Anului în România. Pe parcursul celor aproape trei luni de zile, cat a durat inscrierile, in concurs au fost inscrise peste cinci mii de fotografii, iar in urma selectiei au fost alese un numar de 120, adica cate 10 fotografii pe fiecare sectiune.

In data de 2 Octombrie au fost anuntati  finaliștii #FAR2018. Un eveniment găzduit de Qreator by IQOS.

După mai multe zile în care membrii juriului au validat și votat fotografiile înscrise, iată că ne aflăm în momentul în care comunicăm lista finaliștilor.

Cele 120 de fotografii finaliste vor face obiectul unei expoziții, expoziție ce va fi vernisată pe data de 13 Octombrie la H III, eveniment ce face parte din calendarul Bucharest Photofest.

Fotograful Anului în România este un concurs de fotografie care își propune să premieze și să aducă în atenția publicului pe cei mai buni creatori români din acest domeniu. Este un concurs deschis, cu 12 secțiuni, cu premii de peste 85.000 lei și un juriu format din profesioniști români și străini, asociați cu publicații de prestigiu, membri în juriile celor mai importante competiții de profil din lume.

Platforma Fotograful Anului în România, dincolo de competiția propriu-zisă, își propune să ofere celor mai buni dintre participanți burse, stagii de pregătire și cursuri, precum și mentorat cu fotografi și editori foto ai unor publicații internaționale. De asemenea, vom sprijini câștigătorii în evoluția profesională, oferindu-le expunere în media națională și internațională.

 

 

Related posts

Leave a Comment