zeiss, nou, obiectivNoutati 

ZEISS Batis 2/40 CF, cel mai versatil obiectiv din familia ZEISS

Cu o distanță focală fixă ​​de 40 de milimetri, ZEISS Batis 2/40 CF este ultimul obiectiv anuntat de ZEISS.Potrivit producatorului, livrarea va începe în noiembrie 2018.

Asfel, noul obiectiv standard oferă o focalizare automată rapidă și o distanță minimă de focalizare extrem de scurtă.

Lentilele sunt compatibile cu toate camerele cu montura E și acoperă în total cinci lungimi focale cuprinse între 18 și 135 milimetri. Împreună cu aceste camere, ZEISS Batis 2/40 CF asigură un sistem foarte ușor de utilizat, de înaltă performanță, care oferă o calitate excepțională a imaginii, o distanță minimă de fotografiere de 24 de centimetri pentru fotografii apropiate și un raport de mărire de 1,3 .3. „Odată cu lansarea modelului ZEISS Batis 2/40 CF, oferim acum o distanță focală care se încadrează între lentilele standard de 35 și 50 de milimetri.

‘’Am reusit, prin noua lansare, sa facem atragem mai multi fotografi oferind o gamă completă de lungimi focale. Lungimea focală a modelului ZEISS Batis 2/40 CF îl face potrivit pentru o gamă largă de aplicații, ceea ce clienții așteaptă cu nerăbdare. Obiectivul acoperă diferența curentă dintre ZEISS Batis 2/25 și ZEISS Batis 1.8 / 85 „, a declarat Michael Pollmann, Manager de Categorie pentru Imaging la ZEISS.

Cea mai versatilă lentilă din familia ZEISS Batis ZEISS Batis 2/40 CF este capabil să facă față diferitelor provocări fotografice datorită distanței focale speciale de 40 de milimetri. De la fotografierea portretului și a străzii la peisaj și arhitectură – orice este posibil cu această distanță focală fixă ​​de înaltă rezoluție.

Obiectivul este excelent pentru aplicații care necesită lungimi focale normale, precum și situații fotografice obișnuite în care este nevoie de un unghi larg mai mare. Clienții noștri se vor bucura de o lentilă cu adevărat versatilă care datorită aspectului ZEISS dovedit și o calitate excepțională a imaginii , este, de asemenea, ideal pentru aproape-up-uri. Dacă sunteți pasionati de fotografia de călătorie și optati pentru un singur obiectiv, atunci acesta este o solutie de nerefuzat.

Related posts

Leave a Comment