panasonic, obiectiv, nouNoutati 

Panasonic anunta obiectivul LEICA DG 10-25 mm*¹ F1.7 – primul obiectiv interschimbabil digital din lume

Panasonic Corporation anunță dezvoltarea de către companie a primului obiectiv interschimbabil digital din lume* superangular de 10 – 25 mm și deschidere constantă a diafragmei, F1.7 pe toată distanța focală – LEICA DG VARIO-SUMMILUX (echivalent cameră de 35 mm: 20 – 50 mm).

Profitând din plin de standardele sistemului Micro Four Thirds, noul obiectiv LEICA DG VARIO-SUMMILUX 10-25 mm/F1.7 oferă un unghi larg de vizualizare, într-un corp de dimensiuni compacte. Este primul obiectiv interschimbabil introdus pe piață dotat cu o diafragmă luminoasă, F1.7 pe toată distanța focală de 20-50mm (echivalent pe 35mm). De asemenea, este proiectat și dezvoltat pentru a susține înregistrarea video, pe lângă fotografierea obișnuită.

Integrând un inel de diafragmă special creat pentru a asigura un control fin și fluent, noul obiectiv LEICA DG VARIO-SUMMILUX 10-25 mm/F1.7 își propune să fie cel mai bun obiectiv interschimbabil digital hibrid, destinat înregistrării foto/video.

Obiectivele LEICA DG sunt proiectate pe baza unor înalt standarde de calitate certificate de LEICA, pentru a furniza performanţe optice de excepție. Noul obiectiv LEICA DG VARIO-SUMMILUX 10-25 mm/F1.7 obține o performanță excepțională a imaginii pe întreaga gamă de zoom, pentru a oferi o reprezentare precisă și expresivă a imaginilor.

Panasonic se angajează să își extindă în continuare gama de camere și obiective pentru sistemul Micro Four Thirds, astfel încât să răspundă nevoilor clienților.

* Începând cu 25 septembrie 2018
• Detalii privind specificaţiile de produs, data de lansare şi preţul vor fi comunicate ulterior.
• Leica este marcă înregistrată a Leica Microsystems IR GmbH.
• SUMMILUX este marcă înregistrată a Leica Camera.

Related posts

Leave a Comment