nou camera, lansare, leicaNoutati 

Leica lanseaza noua camera APS-C Leica CL

Leica își extinde portofoliul de produse în sistemul APS-C și oferă acum camera foto compactă Leica CL într-o noua variantă de culoare.  Bazându-se pe design, noua variantă se caracterizează printr-o combinație clasică de elemente de negru și argintiu.

Capatul capacului și capacul inferior sunt anodizate din argint și formează un contrast de culoare față de căptușeala din piele neagră. Comenzile de pe capacul superior sunt de asemenea păstrate în argint și completează aspectul elegant.

Leica CL din argint este disponibil începând cu luna octombrie. Ambele modele ale CL sunt disponibile la un preț de vânzare recomandat de 2490 € fiecare și sunt identice în caracteristicile lor tehnice. Una dintre caracteristicile remarcabile ale modelului Leica CL este vizorul său electronic, care are tehnologia EyeRes special dezvoltată de Leica pentru această cameră. Cu un timp de răspuns imperceptibil și o rezoluție de 2,36 milioane de pixeli de EyeRes® vizor oferă o experiență de vizionare impresionantă și numeroase avantaje: Imaginea finală este afișată înainte de declanșarea vizorului. Astfel, utilizatorii au un control optim asupra designului imaginii.

Senzorul APS-C 24MP de înaltă rezoluție Leica CL, în combinație cu procesorul Maestro II Series și AF cu 49 de puncte, asigură o calitate maximă a imaginii în toate situațiile de fotografiere. CL convinge nu numai în domeniul fotografiei, ci și cu funcțiile și înregistrările video cu o rezoluție de până la 4K la 30 de cadre pe secundă. Leica CL este echipat cu un modul Wi-Fi integrat. Imaginile și videoclipurile pot fi transferate fără fir pe smartphone-uri, tablete sau computere și partajate prin intermediul aplicației Leica CL pentru iOS sau Android rapid și ușor în rețele sociale sau prin e-mail.

În plus, funcția de la distanță a aplicației permite dispozitivului mobil să fie utilizat ca vizor extern sau să schimbe parametrii imaginii – de exemplu, atunci când fotografiați cu autodeclanșator sau cu perspective excepționale. Din octombrie 2018, noua aplicație Leica Photos va fi disponibilă, care poate fi utilizată și cu CL. Cu designul său compact, iconic, Leica CL este partenerul ideal în viața de zi cu zi și cu operarea prietenoasă a acestuia, un instrument intuitiv pentru înregistrarea spontană și discretă.

Toate comenzile esențiale pot fi găsite în partea superioară a camerei. În afară de vizorul electronic, există două cadrane pentru diafragmă, viteza obturatorului, valoarea ISO și compensarea expunerii disponibile. Totul este poziționat astfel încât camera să nu fie scoasă din ochi când fotografiați. Un afișaj suplimentar superior informează imediat despre toate valorile relevante. Împreună cu punctul de declanșare perfect definit, utilizatorii au un control absolut al imaginii cu fiecare fotografiere cu CL. Pentru Leica CL este disponibilă o gamă largă de obiective TL anodizate negre și de argint. Lentilele oferă cea mai bună performanță imagistică și sunt responsabile de calitatea excepțională a imaginii sistemului Leica APS-C. Compact, luminos și cu o distanță focală de 17 până la 200 mm, portofoliul oferă posibilități infinite pentru aplicații creative. .

Cu un design simplu, cele trei lentile Vario se potrivesc – Super-Vario-Elmar-TL 1: 3.5-4.5 / 11-23 ASPH, Vario-Elmar-TL 1: 3.5-5.6 / 18 -56 ASPH. și APO-Vario-Elmar-TL 1: 3,5-4,5 / 55-135 ASPH. – și patru lungime focală fixă ​​Elmarit-TL 1: 2,8 / 18 ASPH, SUMMICRON-TL 1: 2/23 ASPH, Summilux-TL 1: 1.4 / 35 ASPH … și APO Macro Elmarit TL 1: 2,8 / 60 ASPH. nu numai din punct de vedere tehnic, ci și optic perfect pentru Leica CL. Toate lentilele Leica TL au fost dezvoltate de specialiștii în domeniul opticelor din Wetzlar și oferă performanțe ridicate ale imaginii pe care Leica le-a așteptat. Combinația de cunoștințe optice și tehnice utilizând materiale de înaltă calitate asigură o calitate constantă și o fiabilitate în utilizare.

Related posts

Leave a Comment