photokina, canon, expozitie, germaniaEvenimente 

Canon prezita viitorul fotografiei la fotokina 

În urma lansării recente, sistemul revolutionar EOS R si obiectivele foto cu montura RF vor fi expuse la fotokina, în Köln, Germania, exclusiv pe standul Canon (hala 3, nivel 2 ).

Începând de miercuri, 26 septembrie până sâmbătă, 29 septembrie 2018, Canon își va prezenta cea mai puternică linie de producție, care va găzdui în fiecare etapă a călătoriei in lumea fotografica, cu o gamă largă de produse de imagine, tipărite și video, destinate profesioniștilor și entuziaștilor. Senzor de curățare și verificare pentru membrii CPS pe zona Canon Professional Services (CPS) – precum și sfaturi de la profesioniștii Canon

Descoperiți excelența optică a Canon

Cu peste 80 de ani de expertiză tehnică, combinând inovația și designul cu tehnologia de pionierat și craftmanship, pentru a crea imagini și produse video care continuă să urmărească perfecțiunea în fiecare zonă. Peste treizeci de ani de la lansarea originală, definită de EOS, EOS R Sistemul pionierat oferă un nivel complet nou de inovare, oferind rezultate mai bogate și mai detaliate, cu nivele de claritate și detalii de neegalate.

Folosind fotografia și filmul într-o nouă epocă, noua inovație a obiectivului RF de la EOS R a fost proiectată cu un amestec perfect de design optic, mecanic și electronic, pentru a capta momente unice. Vizitatorii standului Canon pot experimenta caracteristicile remarcabile ale EOS R, incluzand capabilitatile de fotografiere cu lumina scazuta si cel mai rapid autofocus din lume si niveluri impresionante de personalizare.

„Canon există pentru a inspira și a permite fotografilor și videografilor, indiferent de nivelul lor profesional, să exploreze o lume a posibilităților imagistice interesante – atât în ​​prezent, cât și în viitor”, a spus Alessandro Stanzani, EVP al Canon Imaging Technology & Communications Group – Europa, Orientul Mijlociu Și Africa.

„Suntem deosebit de mândri și entuziasmați să prezentăm sistemul revoluționar EOS R cu ajutorul obiectivului său inovator RF, care a fost lansat la o apreciere incredibilă la începutul acestei luni. La fotokina, vizitatorii standului nostru vor putea sa se implice cu noul EOS R si sa experimenteze pentru prima data superioritatea optica a obiectivelor RF. ” Pe întreaga gamă a Canonului, de la lansat recent PowerShot SX740 HS și premiat EOS M50 la EOS-1D X Mark II – Canon, are o cameră foto pentru a satisface toate nevoile de fotografiere și videografie.

Arta povestirii cu ambasadorii Canon

Împingându-se granițele creative și promovând povestirea vizuală, ambasadorii Canon renumiți la nivel global se vor afla pe Canow’s Spotlight Stage, găzduind o serie de discuții și workshop-uri pe tot parcursul evenimentului. De la aventurile din Pacificul de Sud, cu Ulla Lohmann, până la experiența lui Katya Mukhina care fotografiază peisaje cu EOS R in Islanda, vor povesti despre experienta lor unica privind aparatura Cano n. Mai multe detalii gasiti aici

 

Related posts

Leave a Comment