MIRRORLESS , NIKON, PHOTOKINA 2018Noutati 

NIKON, DEMONSTRAȚIE A SISTEMULUI FOTO MIRRORLESS ÎN FORMAT CADRU ÎNTREG LA PHOTOKINA 2018

 Nikon expune, pentru prima data de la lansare, cele mai noi aparate foto mirrorless Nikon în format FX, cu montură Z, in cadrul Târgul expozițional photokina, eveniment organizat in perioada 26–29 septembrie 2018, Köln.

Vizitatorii vor avea ocazia de a încerca cele mai noi produse și de a vedea cele mai noi aparate foto mirrorless Nikon în format FX, cu montură Z, cele mai noi obiective și adaptoare pentru montură obiectiv.

Noul nostru sistem foto mirrorless simbolizează efortul nostru de a atinge o nouă dimensiune a performanțelor optice, împingând limitele rezoluției și ale calității, oferind un univers întreg de posibilității pentru creatorii care își explorează următorul proiect. Nikon are o soluție pentru fiecare fotograf, iar participanții vor putea simți, afla despre și experimenta noul sistem împreună cu alte produse de top Niko n”, a declarat Dirk Jasper.

De asemenea, vizitatorii standului Nikon din Halle 2.2 vor putea testa o gamă largă de produse DSLR profesionale Niko n, incluzând aparatul foto premiat Nikon D850 în format FX, care asigură o combinație perfectă între rezoluție, viteză și sensibilitate la lumină, datorită intervalului ISO cuprins între 64 și 25600 și clarității oferite de rezoluția de 45,7 MP. Vizitatorii standului vor putea admira și o gamă largă de aparate foto și obiective NIKKOR, cum ar fi modelul de bază recent anunțat D3500, megazoomul COOLPIX P1000, obiectivul de supertelefotografie de înaltă performanță AF-S NIKKOR 500mm f/5.6E PF ED VR și AF-S NIKKOR 180-400mm f/4E TC1.4 FL ED, primul obiectiv de telefotografie din gama NIKKOR echipat cu un teleconvertor 1,4x.

Unii dintre cei mai buni fotografi din domeniu vor fi prezenți la standul Niko n, unde vor discuta despre experiențele lor de fotografiere cu echipamente Nikon. Ambasadorul european Nikon David Yarrow, fotograf de artă renumit, va vorbi despre fotografiile sale evocatoare și captivante privind viața pe Pământ și despre călătoria sa plină de provocări pentru obținerea unui stil unic.

De asemenea, ambasadorul european Nadia Meli, fotograf de evenimente născut în Italia, ne va dezvălui experiența ei la testarea noului sistem cu montură Z și compatibilitatea acestuia atât cu obiectivele NIKKOR noi, cât și cu cele existente. Fotograful britanic Rob Whitworth, creator de filme despre viața urbană, vedeta în plină ascensiune Jamari Lior, fotograful și realizatorul de filme premiat Pep Bonet, ambasadorul Nikon pentru țările nordice Frøydis Geithus și fotojurnalistul de sport și știri Lukas Schulze completează lista invitaților extraordinari de anul acesta.

Related posts

Leave a Comment