Fujifilm, nou, teleobiectiv, 4kNoutati 

Fujifilm lansează teleobiectivul 4K cu cel mai mare zoom din lume

Fujifilm, nou, teleobiectiv, 4kTehnologia 4K evolueaza rapid iar Fujifilm nu rateaza ocazia de a anunta noi obiective compatibile cu noua tehnologie de viitor.

Fujifilm anunta ca va lansa, in luna noiembrie 2018, dar  si in primavara anului urmator, doua obiective compatibile 4K. Potrivit producatorului, primul pe lista de lansare se afla telobiectivul Fujifilm FUJINON UA70x8.7.

Tip portabil, cu cel mai mare zoom 46x din lume și cea mai lungă focală din lume ** de 621 mm, și tipul de cutie care acoperă lungimile focale de la 8,7 mm la 610 mm – Îmbunătățirea calității imaginii cu o gamă largă de 11 lentile pentru a satisface nevoile de diversificare a producției de difuzare 13 septembrie 2018 FUJIFILM

Teleobiectivul Fujifilm UA70x8.7 este o lentilă tip box care acoperă cele mai frecvent utilizate lungimi focale de la 8,7 mm cu unghi larg până la 610 mm.

De asemenea, în Japonia, necesitățile pentru producția video 4K creste, deoarece „Noua transmisie prin satelit 4K / 8K” începe din decembrie 2018. Având în vedere noua eră de difuzare, Fujifilm a lansat, în 2015, primul obiectiv de difuzare compatibil cu tehnologia 4K din lume. De atunci, compania a extins rapid gama de produse pentru a conduce industria, satisfăcând necesitățile pentru producția video 4K, video de o calitate a imaginii chiar mai mare, facilitând astfel producția video de înaltă calitate. Lansarea dispozitivelor portabile UA46x13.5 și box-type UA70x8.7 va extinde și mai mult gama de lentile de difuzare de 4K ale companiei.

Caracteristicile principale ale teleobiectivului Fujifilm UA46x13.5 și UA70x8.7>

Fujifilm UA46x13.5 Modelul UA46x13.5 oferă cel mai mare zoom de 46x din lume printre lentilele portabile de transmisie de 4K, acoperind distanțele focale de la 13,5 mm pe un unghi larg până la 621 mm în teleobiectiv, cea mai lungă distanță focală din lume **.

Profitați de gama impresionantă de lungime focală disponibilă la acest teleobiectiv pentru a produce un clip video calitativ, captat chiar și expresia facială a unui sportiv îndepărtat în format high definition în emisiunile sportive live. Folosirea tehnologiei de design optic de ultimă oră reduce diferitele aberații cromatice, reproduce culori vii și realizează un contrast ridicat pentru a produce un film clar de 4K cu gradație tonală bogată în domeniul dinamic ridicat (HDR).

Obiectivul este echipat cu mecanismul propriu de stabilizare a imaginii al Fujifilm și unitatea de antrenare pentru a permite o înregistrare video stabilă și o operare confortabilă, cu mișcarea minimă a camerei.

Obiectivul UA70x8.7 UA70x8.7 oferă zoom de 70x, acoperind distanțele focale de la 8,7mm în unghi larg și 610mm în teleobiectiv.Sistemul de focalizare, care controlează mai multe grupuri de lentile în funcție de distanța de fotografiere, realizează imagini de înaltă rezoluție pe întregul interval de zoom. Produce videoclipuri dinamice de 4K în diferite scene, cum ar fi acoperirea de concerte sau difuzarea live, zoomând dintr-o vedere largă a locului direct pe un artist pe scenă.

Fujifilm UA46x13.5 și UA70x8.7 produc de asemenea imagini video de o calitate superioară a imaginii chiar și atunci când sunt montate pe o cameră de difuzare HD. În expoziția internațională a echipamentelor de difuzare IBC2018, care va avea loc în perioada 14-18 septembrie la Amsterdam, în Olanda, Fujifilm va face premiera US70x8.7 și va face apel la gama extinsă de lentile de transmisie 4K. Obiectivele FUJINON de la Fujifilm sunt cunoscute pentru performanțe descriptive avansate și sunt utilizate în producția de filme, reclame TV și acoperire sportivă live în întreaga lume. Fujifilm va continua să profite de tehnologiile sale optice, de înaltă precizie de formare și asamblare pentru a-și extinde în continuare gama de obiective 4K ca răspuns la diversificarea nevoilor producției de difuzare.

1. Numele produselor, datele de lansare și prețul Nume produs Data lansării Preț Obiectiv zoom FUJINON UA46x13.5BERD mai 2019 Deschis FUJINON UA70x8.7BESM transmisie cu lentile de zoom noiembrie 2018

Caracteristicile produsului FUJINON UA46x13.5BERD

Cel mai mare * 46x zoom și cea mai lungă focală ** din lume de 621mm ca lentile portabile de transmisie 4K Modelul UA46x13.5 utilizează sistemul de zoom multi-grup, care deplasează mai multe grupuri de lentile pentru a mări, și elemente cu lentile asferice cu diametru mare aplicate cu procesare de precizie, pentru a obține cel mai mare zoom din lume.

Related posts

Leave a Comment