canon, obiective, usoare, lumeNoutati 

Canon lanseaza cele cele mai uşoare obiective din lume

Canon stabileste un nou standard în proiectarea obiectivelor și marcând o schimbare majora în ceea ce privește calitatea optică.

Recent, Canon a lansat cele mai uşoare obiective din lume: EF-M 32mm f / 1.4 STM – o lentilă de oglindă de 32mm, proiectată exclusiv pentru sistemul EOS M, iar EF 400mm f / 2.8L IS III USM și EF 600mm f / 4L IS III USM – cele mai ușoare lentile profesionale super telefotografice din clasa lor. Îmbogățind astfel moștenirea calității generate de sistemul EOS, dar compatibilă cu adaptoarele cu noul sistem EOS R de ultimă generatie – obiectivele ușoarele EF 400mm f / 2.8L IS III USM și EF 600mm f / 4L IS III USM ofera fotografilor increderea in a capta imagini de o calitate superioara.

EF 400mm f / 2.8L IS III USM și EF 600mm f / 4L IS III USM Aceste două obiective teleobiective noi cuprind o combinație revoluționară de performanță ultra-performantă și design ușor. Modelul EF 400mm f / 2.8L IS III USM și EF 600mm f / 4L IS III USM sunt cele mai ușoare 400mm f / 2.8 și 600mm f / 4 obiective din lume, făcându-le ideale pentru fotografia de strada, sportiva sau peisaj.

Datorită tehnologiei Stabilizator de Imagine (IS) cu cinci trepte, a greutății reduse dar și a designului portabil, ambele obiective permit fotografilor să obțină performanțe profesionale în fotografierea manuală, deoarece mișcarea camerei și estomparea ulterioară sunt reduse semnificativ. Un amestec de formule optice de ultimă oră a redus considerabil greutatea EF 400mm f / 2.8L IS III USM la 2840g (anterior 3850g) și EF 600mm f / 4L IS III USM greutate la 3050g (anterior 3920g). Îmbunătățind finisajul alb familiar, pe care sunt recunoscute lentilele super telefotografice Canon L, aceasta acționează acum ca o acoperire termoizolantă pentru a asigura că lentilele funcționează la toate temperaturile.

De asemenea,noua generatie de obiective vine cu protecția împotriva prafului și a umezelii, în timp ce învelișul cu fluor permite o curățare ușoară. Totodata, elementele cu lentile fluorite elimină practic aberațiile cromatice, sporind rezoluția și contrastul. Suprafețele de acoperire a structurii subwavelength (SWC) reduc în mod dramatic flare și fantome – asigurând o fotografie de calitate. Modelul EF 400mm f / 2.8L IS III USM și EF 600mm f / 4L IS III USM, ambele permiț crearea de fundaluri neclară, indicat in fotografia de acțiune și faunei sălbatice, motorul cu autofocus USM de tip inel și CPU-ul de mare viteză permit focalizarea rapidă și silențioasă.

De asemenea, pe partea de video, ambele obiective oferă efecte de focalizare prin tragere, cu comenzi de focalizare și presetări de focalizare, care sunt excelente pentru realizarea de filmulete creative. Reglajele instantanee pot fi aplicate prin controlul focalizării manuale full time și viteza de focalizare poate fi personalizată cu focalizare manuală controlată electronic pentru o precizie extremă.

Înregistrarea imaginilor în stilul pe care îl aleg utilizatorii este ușor, deoarece ambele obiective au comenzi pe vârful cilindrului, permițând focalizarea să fie pornită, oprită sau blocată pentru moment. În plus, două poziții de focalizare pre-programate pot fi reluate instantaneu cu răsucirea inelului prestabilit. Comenzile pentru modul de focalizare, intervalul de focalizare, focalizarea prestabilită a focalizării și IS sunt situate în mod avantajos pentru controlul perfect.

Modelul EF-M 32mm f / 1.4 STM are un nivel și mai mare de detaliere a imaginii și de calitate de la margine la margine. Cu 14 elemente în 8 grupe, acest obiectiv dispune de un nivel ridicat de performanță necesar pentru a garanta imagini uimitoare, în timp ce inelul său de focalizare larg și tactil permite focalizarea precisă, care generează rezultatele precise pe care fiecare fotograf doreste. Suprafața de acoperire Super Spectra EF-M 32mm f / 1.4 STM atinge claritate uimitoare prin prevenirea fenomenelor fotografice care pot compromite imaginile – cum ar fi ghosting și flare. Cu un design ergonomic și cântărind doar 235g, aceste obiectiv este ușor de carat in orice situatie.

Canon împinge limitele în designul obiectivului și în calitatea optică, pentru a se asigura că toți fotografii au acces la cele mai bune instrumente posibile pentru a-și spune povestirile.

Specificații pentru EF 400mm f/2.8L IS III USM 

  • Calitate excepţională şi design optic avansat,
  • Cel mai uşor obiectiv de 400mm f/2.8 din lume (2840g),
  • Păstrează focalizarea clară asupra subiectelor care se deplasează rapid,
  • Oferă claritate chiar şi la utilizarea din mână în condiţii de lumină scăzută.

Related posts

Leave a Comment