canon, sistem, eos r, sistemEditorial 

Totul despre noul sistem revolutionar EOS R de la Canon

Dupa o munca asidua dar pe deplin rasplatita, Canon aduce un nou sistem revolutionar in lumea fotografiei, si anume, sistemul EOS R , un sistem bazat pe profesionalism, calitate si inovare.

Bazându-se pe mai mult de trei decenii de inovaţie EOS continuă, sistemul EOS R se axează pe o montură de obiectiv revoluţionară, care oferă mai multe posibilităţi creative şi chiar modalităţi mai dinamice de a surprinde fiecare moment. Acesta redefineşte graniţele realizării de fotografii şi filme.

Despre montura RF

Lansat in urma cu doua saptamani, noua generatie de obiective cu montura RF anunta deja o schimbare majora in optiunile fotografilor profesionisti.

Montura de obiectiv RF este nucleul sistemului EOS R. Este un echilibru fără compromisuri între excelenţă optică, mecanică şi inginerie electronică, care permite designuri de obiective full-frame inovatoare, focalizare automată mai rapidă şi comunicare de mare viteză între cameră şi obiectiv.

Sistemul EOS R este conceput pentru a vă completa şi extinde posibilităţile creative. Oferindu-vă o modalitate de captură intuitivă, acesta se potriveşte cu uşurinţă în sistemul EOS existent şi vă permite să vă duceţi fotografia şi filmarea la un nivel nou datorită obiectivelor RF fenomenale, plus compatibilităţii cu gamele EF şi EF-S.

Related posts

Leave a Comment