canon, camera voideo, lansare, nouNoutati 

Canon lanseaza astăzi camera video XF705

canon, camera voideo, lansare, nouCanon lanseaza astăzi cea mai nouă camera video din gama XF – XF705

Echipat cu noua generație de formate XF-HEVC, XF705 oferă înregistrarea de 4 biți UHD 50P 4: 2: 2 de 10 biți pe carduri SD, cu o calitate impresionantă a imaginii și niveluri superioare de detaliu.

Combinat cu un senzor CMOS de tip 1.0 și procesare DIGIC DV6, XF705 oferă performanțe ridicate de zgomot, sensibilitate și profunzime cinematografică.

Cu o serie de capabilități îmbunătățite HDR, inclusiv o interfață avansată de 12G-SDI și streaming IP, noua camera Canon XF705 este gata să revoluționeze lumea filmului.

Canon a dezvoltat formatul de fișier XF-HEVC. HEVC oferă o tehnologie de codare mai nouă, care este cam de două ori mai eficientă decât cea a mainstream-ului H.264 / AVC. Folosind XF-HEVC, XF705 simplifică manipularea datelor de 4K UHD, oferind posibilitatea de a înregistra direct fișierele SD disponibile pe scară largă, de înaltă calitate 4K UHD 50P 4: 2: 2 pe 10 biți. XF705 este capabil să înregistreze fișierele HDR intern utilizând atât formatele hibride Log Gamma (HLG) și Quantisation Perceptual (PQ) HDR.

De asemenea, noua camera video dispune de funcții avansate de asistență HDR pentru a susține utilizatorul atunci când controlează expunerea. De asemenea, camera video Canon XF705 poate emite un semnal SDR în același timp cu înregistrarea unui fișier HDR intern pe o cartelă SD, permițând producerea simultană a HDR / SDR. Echipat cu o interfață avansată de 12G-SDI, care transmite un semnal UHD 50P de înaltă calitate și necomprimat pe un singur cablu SDI, XF705 are și abilitatea de a transmite 4K UHD HDR folosind formatul HEVC prin intermediul rețelei.

Ideal pentru aplicații de difuzare și producție video, Camera Canon XF705 îndeplinește cerințele oricărui utilizator care are nevoie să capteze un video 4K UHD HDR cu un flux de lucru streamlined. Pentru a face focalizarea mai ușoară cu senzorul CMOS de 1,0 de tip mai mare, XF705 are și unicul Canon Dual Pixel CMOS AF. Aceasta oferă o focalizare automată precisă și rapidă, cu un control al focalizării prin atingere, AF de detectare a feței și urmărire a obiectelor. Ghidul pentru focalizarea duală a pixelilor oferă, de asemenea, un ghid grafic pentru a susține focalizarea precisă la reglarea manuală a focalizării.

Captarea imaginilor începe cu un sistem optic excelen, iar noua camera Canon XF705 oferă versatilitate incredibilă, combinată cu ușurință în utilizare.  Noua camera video Canon XF705 vine cu un obiectiv de calitate 4K L-series care are o gamă de zoom optic de 15x, o diafragmă maximă de f / 2.8, un unghi larg de 25.5mm și o eficiență IS pentru a asigura un control maxim pentru un material stabil 4K UHD. Acesta este combinat cu trei inele de control independente cu opriri pentru a se asigura că camera video are nivelul de control manual pe care profesioniștii îl folosesc.

Camera Canon XF705 – Caracteristici cheie

UHD / 50P 4: 2: 2 suport pentru 10 biți cu XF-HEVC Flux de lucru simplu HDR Avansate 12G-SDI și streaming IP Precizie și fiabilitate AF cu dublă pixel CMOS 15x lentile din seria L cu unghi larg

Related posts

Leave a Comment