canon, eos r, nou, lansareNoutati 

Canon lanseaza EOS R, camera cu cel mai rapid autofocus din lume

Asa cum s-a vehiculat in ultimele zile, Canon lanseaza astazi noua camera EOS R, prima cameră cu noul sistem RF Mount.

Canon lanseaza prima cameră cu sistem RF Mount, devenind astfel prima camera din lume cel mai rapid autofocus din lume¹, avand  capacitatea de a focaliza în condiții de lumină de până la -6EV².

Odata cu lansarea camerei EOS R, Canon lanseaza si noua gama de obiective RF, care optica de calitate Canon, oferind fotografilor si videografilor mai multe opțiuni de creație și personalizare decât oricând.
Construit de la bază, sistemul EOS R oferă un nivel complet nou de inovare, oferind rezultate mai bogate și mai detaliate, cu nivele de claritate și detalii de neegalate. EOS R este prima aparat de fotografiat care prezintă mount-ul obiectivului RF cu o conexiune cu 12 pini, distanța de 20 mm și un diametru montura de 54 mm care permite o flexibilitate și mai mare în designul obiectivului.

Prin combinarea obiectivelor RF de înaltă performanță, a unui senzor CMOS cu cadru complet de 35 mm, cu aproximativ 30,3 milioane de pixeli efectivi3 și cel mai recent procesor de imagine DIGIC 8, EOS R permite realizare fotografiilor în mod consistent si de înaltă calitate.

Sistemul Digital Lens Optimizer, care corectează factori precum aberațiile lentilelor, se bazează pe puterea lentilelor RF pentru a trimite date de corecție corpului camerei, minimizând impactul asupra vitezei de fotografiere continuă. Dispunând de cea mai rapidă autofocalizare din lume – în doar 0,05 secunde4 – și capacitatea de a captura rapid subiectele în mișcare și precis, cu până la 8fps de fotografiere continuă (fix AF) și 5fps cu urmărire AF, EOS R permite o utilizare consecventă si încrezătoare. EOS R are AF Touch and Drag AF, care permite selectarea intuitivă a iAF selectabile565 – mai mult decât orice altă cameră din clasa sa.

Fiind primul aparat de fotografiat din lume care permite focalizarea automată la lumină scăzută până la -6 EV6, EOS R este optimizat pentru fotografierea la lumină scăzută datorită vizorului electronic avansat (EVF), cu 3,69 milioane de puncte, oferă o acoperire de 100% a scenei, făcând posibilă vizualizarea subiecților în culori precise chiar și în coditii de lumina foarte scazute. EOS R dispune de un sistem de fotografiere complet silențioasă, pentru o discreție totală chiar și în cele mai intime dintre mediile de fotografiere, făcându-l ideal pentru fotojurnaliști sau fotografi de eveniment.
De asemenea, Canon EOS R nu este numai un aparat foto, acesta dispune de o serie de performante si pe partea video, fiind dotat cu capabilitati de filmare 4k , permite videografilor să capteze imagini în contrast neutru, cu până la 12 trepte din intervalul dinamic la ISO 400, permițând astfel mici ajustari post-producție.

Aproape orice control asupra corpului EOS Reste personalizabil, aducând noi nivele de personalizare și operabilitate utilizatorilor.

Canon EOS R dispune de o bară multifuncțională personalizabilă, care poate fi personalizată utilizând un diapozitiv sau atingeți mișcarea pentru setările preferate, cum ar fi ISO, dar si alte setari. Proiectat mai mult pentru fotojurnalisti, Bluetooth-ul permanent permite conectarea la un smartphone cu date.Ca o caracteristică nou introdusă pentru toate lentilele RF, toate vor avea un inel de control personalizabil, pe care utilizatorii îl pot folosi pentru a regla diafragma, viteza obturatorului, ISO sau compensarea expunerii .

Related posts

Leave a Comment