canon, lansare, canon r mirrorlessNoutati 

Iata cum arata noul mirrorless Canon EOS R full-frame

canon, lansare, canon r mirrorless Avem primele imagini cu noul mirrorless Canon EOS R full-frame. Dupa succesul inregistrat de rivalul Nikon, succes venit in urma lansarii celor doua doua camere  mirrorless Z 6 si Z 7, dar si a sistemului de lentile Z, Canon vine tare din urma si anunta un  mirrorless de ultima generatie, cu specificatii uimitoare.

Desi Canon nu a dorit sa dezvaluie nimic despre noul mirrorless Canon R, pe anumite bloguri au aparut deja specificatiile noului aparat ce este programat pentru lansare in 5 septembrie.

Asa cum mentionam mai sus, cateva fotografii cu noul mirrorless Canon EOS R full-frame si lentile RF, dar si specificatiile au fost publicate pe un site de specialitate, lasand sa se inteleaga ca in interiorul Canon nu toata lumea doreste sa tina secreta aceasta lansare.

Primele fotografii cu mirrorless –ul Canon R si specificatiile acestuia apar pe un site japonez. Astefel, Canon Rumors a publicat, de asemenea, un set de specificații. Canon EOS R va conține, în mod obișnuit, un senzor CMOS cu cadru complet de 30,3 MP cu AF dual-pixel.

Caracteristicile noului mirrorless Canon EOS R full-frame includ acoperire AF mare (100% verticală și 88% orizontală), EV-6 autofocalizare cu lumină redusă, înregistrare video 4K, Wi-Fi, Bluetooth, jack mic, jack pentru căști, un corp de magneziu utilizarea unei baterii LP-E6N. Pe spatele camerei este un ecran de articulare. Ca si noile camere Nikon Z, Canon EOS R va avea un ecran de afișare a informațiilor în partea de sus.

Noul mirrorless Canon EOS R full-frame  va cântări 580g (1,28lbs) și va măsura 136x98m (5,35 × 3,86in) în lățime și înălțime.

Iată cum noul Canon EOS R și un obiectiv RF de 24-105 mm se vor compara în mărime cu un DSLR cu cadru complet Canon cu un obiectiv EF de 24-105 mm: Noul sistem de montura RF cu 12 pini va avea un diametru interior de 54 mm și o distanță focală de 20 mm. Prin comparație, noua serie Nikon Z are un diametru interior de 55 mm și o distanță focală de 16 mm. Ecosistemul obiectivelor EF de la Canon va fi compatibil utilizând unul dintre cele trei adaptoare de lentile: un adaptor standard EF-EOS R, un adaptor de montare cu inel de control și un adaptor de fixare pentru filtru.obiective, sistem, canon, rf,

De asemenea, vom asista si la o lansare a primelor obiective din noua generatie RF. Primele obiective lansate vor fi 35mm f / 1,8 M IS, 50mm f / 1,2L, 28-70mm f / 2L și 24-105mm f / 4L. Desi mai sunt multe de spus despre lansare Canon programata pentru 5 septembrie, pana in prezent nu au fost date mai multe informatii despre noul aparat Canon R, dar mai există mai multe detalii legate de specificații.

Related posts

One Thought to “Iata cum arata noul mirrorless Canon EOS R full-frame”

  1. […] Caracteristicile noului mirrorless Canon EOS R full-frame includ acoperire AF mare (100% verticală și 88% orizontală), EV-6 autofocalizare cu lumină redusă, înregistrare video 4K, Wi-Fi, Bluetooth, jack mic, jack pentru căști, un corp de magneziu utilizarea unei baterii LP-E6N. Pe spatele camerei este un ecran de articulare. Ca si noile camere Nikon Z, Canon EOS R va avea un ecran de afișare a informațiilor în partea de sus. Cititi mai mult aici […]

Leave a Comment