canon, imprimante, serie, Océ ColorWave 3000Noutati 

Canon lansează seria de imprimante pentru sectoare precum arhitectură, construcţii si inginerie

canon, imprimante, serie, Océ ColorWave 3000Canon Europe a lansat noua serie de imprimante de format mare Océ ColorWave 3000 pentru clienți din sectoarele arhitectură, construcţii, inginerie.

Noile sisteme răspund cerințelor de imprimare din sectoarele arhitectural, de inginerie, de construcție și de producție (AEC & M), precum și in mediul corporativ. Cu seria Océ ColorWave 3000, clienții au flexibilitatea de a imprima cu ușurință o gamă și mai largă de aplicații, de la documente tehnice, desene și hărți alb-negru, până la grafică exterioară si de interior, precum postere și bannere roll-up.

Noua serie Océ ColorWave 3000 cuprinde două modele diferite: Océ ColorWave 3500 și Océ ColorWave 3700, care îndeplinesc atât nevoile companiilor care operează pentru un volum de lucru mediu volum, avantajul fiind reducerea timpului de imprimare cat si amortizare investitiei in timp mult mai scurt. Astfel, noile imprimante incorporează tehnologia Océ CrystalPoint de 10 ani, care combină cele mai bune produse de toner și inkjet în tonerul Océ TonerPearls.De la introducerea tehnologiei Océ CrystalPoint în 2008, Canon a vandut si instalat peste 10.000 de astfel de echipamente in toata lumea.

Océ CrystalPoint acordă clienților opțiunea de a lucra cu consumabile la costuri reduse fără insa sa compromitea calitatea de imprimare.Plansele realizate cu tehnologia Océ CrystalPoint se usucă imediat, permițând manipularea, stivuirea și plierea să aibă loc imediat dupa printare.. Utilizarea tonerului Océ TonerPearls asigură o aderență puternică și rezistență la zgârieturi, precum și linii puternice, cu un strat minim de culoare ofera o grafică de înaltă calitate.

Tonerul Océ TonerPearls este, de asemenea, rezistent la apă, acest lucru permite companiilor să lucreze si în aer liber pe perioade scurte de timpColorWave 3700 are o capacitate de stocare de până la șase rulouri, cu o mână de până la 1200 m și poate imprima până la 368 de m2 de afișe pe zi în modul rapid. Seria Canon Océ ColorWave 3000 este echipată cu un software Océ ClearConnect, ajutând companiile să gestioneze lucrări de imprimare complexe, avand o interfață flexibilă și mai intuitivă la trimiterea fișierelor la imprimantă. Pentru a evita erorile și întârzierile, Océ Publisher Select permite clienților să previzualizeze automat lucrările ce urmeaza a fi imprimate.

Pentru a sprijini acest lucru, Canon Océ Print Assistant sugerează sa fie selectat corect modul de imprimare pentru lucrare, detectând cerințele media, astfel încât imprimanta să treacă la cel mai potrivit suport de imprimare fără a fi nevoie de intervenție manuală. Potrivit pentru sedii de birou cu spațiu limitat, seria Océ ColorWave 3000 cu Folder Express 3011 are o amprentă de 25% mai mică decât seriile anterioare, Océ ColorWave 500 și ColorWave 700.

Dincolo de aplicațiile tehnice Seria Canon Océ ColorWave 3000 este ușor de utilizat și permite clienților să ofere noi servicii și aplicații dincolo de desenele tehnice alb-negru, atrăgând volume mai mari și lucrări de calitate superioară. Sistemul Océ ColorWave 3700 suportă aproape 40 de tipuri diferite de imprimari de până la 800 μm.  Noua serie Océ ColorWave 3000 va fi livrată din toamna 2018.

Related posts

Leave a Comment