drona, prima, lume, camera HasselbladNoutati 

DJI lanseaza prima dronă din lume cu o cameră Hasselblad

drona, prima, lume, camera HasselbladDJI revolutioneaza fotografia aeriana si anunta lansarea a doua noi modele: DJI, Mavic 2 Pro si DJI Mavic 2 Zoom.

Potrivit producatorului DJI, Mavic 2 Pro este prima dronă din lume cu o cameră Hasselblad integrată, iar DJI Mavic 2 Zoom – prima dronă cu capacitate de zoom optic.

„Astăzi intrăm într-o nouă eră a fotografiei aeriene prin lansarea noilor produse DJ I, seria Mavic 2″, sublinia președintele Roger Lou.

Acesta a declaratnoile modele „Mavic 2 Pro și Mavic 2 Zoom vor permite fotografilor și videografilor să-și ia inspirațiile în aer și să-și ridice ideile creative la noi înălțimi”.

Noul Mavic 2 vine cu o serie de imbunatatiri precum Hyperlapse și ActiveTrack, doua optiuni perfecte pentru profesionistii fotografiei.

Astfel, datorită corpurilor sale reproiectate și mai aerodinamice, noile modele au o viteză de până la 44 de mile pe oră, o autonomie de zbor de până la 31 de minute, dar si un sistem de transmisie video mai stabil. Mavic 2 Pro, care include o cameră Hasselblad cu senzor de 1 inch, poate fi achiziționată pentru 1.450 de dolari, iar Mavic 2 Zoom, echipat cu o cameră cu senzor de 1 / 2.3-inch cu zoom optic 2X și zoom digital 4X, are un preț de 1.250 de dolari.

Related posts

One Thought to “DJI lanseaza prima dronă din lume cu o cameră Hasselblad”

  1. […] Astfel, datorită corpurilor sale reproiectate și mai aerodinamice, noile modele au o viteză de până la 44 de mile pe oră, o autonomie de zbor de până la 31 de minute,dar si un sistem de transmisie video mai stabil. cititi mai mult AICI […]

Leave a Comment