nikon z6, lansare, nikon z7, mirroressEvenimente 

Nikon da lovitura anului pe piata mirrorless si lanseaza camerele Nikon Z7 și Nikon Z6

nicon, lansare, z 6, mirroressAsa cum s-a speculat in ultima perioada, Nikon lanseaza astazi camerele Nikon Z7 și Nikon Z6, doua camere mirrorless de ultima generatie  Nikon intra tare pe segmentul mirrorless si lanseaza astazi camerele  – Nikon Z7 și Nikon Z6.

Nikon introduce noul sistem Nikon Z 

În centrul noului sistem Z este montura nouă, cu diametru mai mare, care deschide și alte posibilități de proiectare a obiectivului, sporind în mare măsură capacitățile în performanța optică. Sistemul de montare Z ofera o varietate de lentile de înaltă performanță, inclusiv cel mai rapid obiectiv din istoria Nikon, cu f / 0,95 *. În plus, noul adaptor de montare va permite compatibilitatea cu lentilele NIKKOR F.

Dar sa revenim la noile camere Z6 si Z7 lansate astazi de Nikon

Cele doua aparate mirrorless Nikon Z7 și Z6 vin echipate cu un senzor CMOS format Nikon FX cu pixeli -AF de detectare a fazei planului focal și cel mai recent motor de procesare a imaginii, EXPEED 6.

Nikon Z7 are 45,7 megapixeli efectivi și suportă un interval de sensibilitate standard de ISO 64-25600. În combinație cu lentilele NIKKOR Z, aparatul foto atinge un nivel remarcabil de claritate și detalii.


Nikon Z6 este o cameră multifuncțională cu format FX cu rezoluție de 24,5 megapixeli.

Cu performanțe superioare la sensibilitate ridicată și înregistrare video în format full-frame 4K UHD cu citire pixel completă, Nikon Z6 răspunde la o varietate de necesități, cum ar fi fotografierea în conditii de slabe iluminare.

Caracteristicile principale Nikon Z7 și Z6

Mirrorless Nikon Z7: 

Senzorul CMOS, cu pixeli AF de detecție a fazei, a fost adaptat atât pentru modelele Nikon Z7 cât și pentru Z6.  Nikon Z7 are 45,7 megapixeli efectivi și susține ISO 64-25600 dfiind posibilă extinderea la echivalentul ISO 102400). Z6 are 24,5 megapixeli, sensibilitate de la ISO 100-51200 (reducere suplimentară la echivalentul ISO 50 și extinderea la echivalentul ISO 204800).

Un sistem hibrid AF cu puncte de focalizare care acoperă aproximativ 90% din imagine

Nikon Z7 are 493 de puncte de focalizare *, iar Z6 are 273 puncte de focalizare *, permitând o acoperire largă de aproximativ 90% din imaginne, atât pe orizontală cât și pe verticală. Acest sistem hibrid AF utilizează un algoritm optimizat pentru senzorul de format FX și comută automat pentru detectarea contrastului si pentru a obține o focalizare perfecta. Folosirea obiectivelor Z NIKKOR crește în continuare performanta AF atât pentru parte foto, cât și pentru video.

Noul motor de procesare a imaginii EXPEED 6 pentru imagine clară

Mirrorless Nikon Z7 și Z6 sunt echipate cu noul motor EXPEED 6 de procesare a imaginilor. Folosind puterea de rezoluție superioară a obiectivelor NIKKOR Z și NIKKOR F, claritatea subiectului fotografiat este redat la calitate superioara.. De asemenea, zgomotul de imagine este redus efectiv. În plus, a fost introdusa o opțiune la parametrii de control ai clarității imaginii.

Această opțiune, împreună cu parametrii de contrast și claritate existenți, permite utilizatorilor să facă diferite texturi pe ecran mai clare sau mai putin clare, atât pentru partea de fotografie, cât și pentru video*. Camerele oferă, de asemenea, 20 de opțiuni de Creative Picture Control, care susțin expresia imaginilor creative.

Noile camere mirrorless Nikon Z7 și Z6 vin echipate cu un sistem de reducere a vibrațiilor (VR). Unitatea VR asigură compensarea mișcării de-a lungul a cinci axe. Efectele reducerii vibrațiilor sunt echivalente cu o viteză a obturatorului de până la aproximativ 5,0 stop * 2. Această funcție poate fi folosită și cu lentilele NIKKOR F, inclusiv cele care nu sunt echipate cu o funcție VR, cu adaptorul de montare FTZ (comercializat separat) * 3

Un design ergonomic unic pentru Nikon Z7, care permite o funcționare intuitivă

Mirrorless Nikon Z7 și Z6 au moștenit operabilitatea superioară pe care a dezvoltat o Nikon de-a lungul anilor. Corpurile sunt compacte, având în același timp o aderență ușor de ținut, iar butoanele precum sub-selectorul, AF-ON, ISO și compensarea expunerii sunt amplasate astfel încât să poată fi operate rapid și ușor. În plus, un panou de afișare a fost poziționat pe partea superioară a camerei, unde pot fi afișate informații despre setări, la fel ca și modelele de camere digitale de ultimă generație.

Related posts

Leave a Comment