nikor z, serie, noua, obiective, lansareNoutati 

Nikon anunta cand va lansa patru obiective din noua serie NIKKOR Z

nikor z, serie, noua, obiective, lansareDupa lansarea celor doua camere foto mirrorless Nikon Z7 și Nikon Z6, producatorul japonez anuta lansarea a patru obiective din noua serie NIKKOR Z. Potrivit celor de la Nikon, lansare obiectivelor de noua generatie va avea loc in luna septembrie 2018, exceptie facand unul din obiective a carui lansare a fost programata pentru luna octombie 2018.

NIKKOR Z 24-70 mm f / 4 S Nou

Obiectiv standard cu zoom obișnuit de înaltă performanță excelent în puterea de afișare și portabilitate

Designul optic care suprimă fluctuația aberației de la infinit la distanța apropiată. Acesta adoptă 1 lentilă asferică ED, 1 lentilă ED și 3 lentile asferice. Este compatibil cu o gamă largă de câmpuri de fotografiere și subiecte cu o gamă de distanțe focale de zonă standard ușor de utilizat, o valoare F deschidere fixă la f / 4 și o distanță de fotografiere mai scurtă de 0,3 m realizată pe toata plaja de zoom. În plus, acesta adoptă un corp pliabil,usor de transportat cu o performanță optică ridicată.

Lansarea acestui obiectiv este programata pentru luna septembrie 2018.

NIKKOR Z 50 mm f / 1,8 S Nou

O nouă generație de lentilă standard cu deschidere mare, o calitate ridicată a imaginii, asa poate fi descris noul obiectiv.

Prin adoptarea lentilelor ED (2 foi) etc., aberația cromatică axială este complet corectată. În plus,.prin adoptarea unui nou STM (motor ), unitate AF cu precizie sporită și silentioasa, iar performanța optică ridicată este realizată indiferent daca imaginile sunt statice sau în mișcare. Este caracteristică unei lentile cu diafragmă deschisa, un gust frumos neclar, fiind ideal pentru .bokeh.

Nikon: Acesta este programat pentru a fi lansat la sfârșitul lunii octombrie 2018

AF-S NIKKOR 500 mm f / 5,6 E PF ED VR

O lentilă super telefotografică compatibilă cu formatul FX, compact și ușor, cu adoptarea obiectivului super-telefotografic de 500 mm cu lentilă de focalizare unică PF.
Ușor de transportat, puteți fotografia in conditii de lumină slaba Acesta adoptă 1 obiectiv PF și 3 lentile ED în sistemul optic și rezoluție ridicată corespunzătoare camerei digitale de înaltă rezoluție.
Noul obiectiv vine echipat cu modul VR [SPORT], este ușor să urmăriți cu o imagine stabilă a imaginii, chiar daca subiecții se misca continua, ideal pentru fotografia de sport. Nikon: Acesta este programat pentru lansare in 14 septembrie 2018.

NIKKOR Z 35 mm f / 1,8 S

Un obiectiv de nouă generație , cu unghi larg

Noul obiectiv beneficiaza de noul sistem multi-focalizat, controlul AF care este silențios, de mare viteză și de înaltă precizie. Acesta demonstrează performanța unei fotografii artistice. Mai mult, prin adoptarea lentilelor ED (2 foi), aberația cromatică axială este efectiv corectată. Nikon: Acesta este programat pentru a fi lansat la sfârșitul lunii septembrie 2018

Related posts

One Thought to “Nikon anunta cand va lansa patru obiective din noua serie NIKKOR Z”

Leave a Comment