fotograf, incepator, echipament fotoGhid fotografic 

Sunt fotograf incepator, ce aparat foto aleg

fotograf, incepator, echipament fotoCa in toate meseriile din lume, meseria de fotograf este mult mai dificila decat pare, asta pentru foarte multi care, impreuna la o bere rece,  se hotarasc sa  devina fotografi faimosi peste noapte.

Acest lucru nu e posibil- din mai multe motive. Daca doresti sa sari peste anumite etape ce trebuie urmate in acesta meserie, nu poti, sau poti, dar nu vei deveni nici fotograf faimos, nici cel putin un simpulu si mediocru fotograf.

Daca esti la inceput de drum si iti place sa fotografiez, iti place totul din jurul tau si simti ca poti reda aceste imagini minunate cu ajutorul unui aparat foto, totul suna bine.

Nu cumpara un aparat foto profesional

Chiar daca beneficiezi de suficienti bani pentru achizitia unui echipament foto profesional, nu face acest lucru, daca nu detii suficiente cunostinte de tehnica fotografiaca, un aparat foto profesional nu te ajuta, din contra, te bulverseaza si mai mult.

Alege un echipament potruvit pentru cunostintele tale, incepe cu un aparat foto Entry Level, fotografiaza mult, invata tot legat de tehnica, si ma refer la timp de expunere, diafragma, ISO, balans de alb, dar si alte setari importante pe care trebuie sa le stie un fotograf .

Un aparat bun pentru un fotograf incepator ar fi acest Canon EOS 800D, un Aparat Foto DSLR 24.2MP CMOS Kit cu Obiectiv EF-S 18-55mm f/4-5.6 IS STM

Dupa o experienta de minim un an de zile, dupa ce ai fotografiat zeci de mii de cadre, iar cunostintele tehnice avanseaza, iti poti indrepta atentia catre un echipament foto semiprofesional sau chiar profesional.

Un echipament indicat pentru un fotografi entuziasti ar fi acest Canon EOS 77D Aparat Foto DSLR 24.2MP.

Acest model de la Canon este o optiune pentru cei care sunt la jumatatea drumului intre incepator si profesionist in materie de fotografie. Aparatul foto dispune de senzor APS-C CMOS de 24.2 megapixeli, de procesor DIGIC 7 si de un sistem de focalizare cu 45 de puncte de focalizare, pentru a asigura o focalizare corecta chiar si atunci cand fotografiati in rafala la 6 cadre pe secunda. Puteti selecta punctul de focalizare cu o simpla atingere pe ecran, multumita ecranului tactil. Sensibilitatea ISO poate fi extinsa pana la 51200.

Dupa o experienta de un an de zile, timp in care fotografiati zeci de mii de cadre, deja cunostintele au ajuns la un alt nivel, iar pasul catre eun echipament foto profesional este inevitabil.

Related posts

Leave a Comment