Cursuri foto 

PhotoInsights: Workshop cu si depre fotografia de sport

Fotografia de sport este atât de fascinantă și de provocatoare ca și sportul în sine. Nu putem spune că există o formulă standard de urmat, însă putem spun

e că fotografia de sport se referă la atenție, anticipare, organizare, disciplină, cunoștințe temeinice în domeniul fotografiei și o bună înțelegere a sportului pe care urmează să îl fotografiezi.

Alătură-te acestui workshop pentru a descoperi imaginea de ansamblu din spatele celor mai spectaculoase fotografii sportive și cele mai eficiente modalități de a surprinde mișcarea în toate formele ei. Vei învăța cum să construiești o imagine perfectă indiferent de subiect și locație, folosindu-te de compoziție, lumină, culoare și contrastul dintre elementele pe care urmează să le incluzi în cadrul fotografic.

De asemenea, vom aborda în detaliu tot ceea ce presupune comunicarea cu clientul, ce înseamnă business-ul fotografului de sport sau cum să reprezinți în același timp brandul clientului și al atletului. Totodată, vei înțelege cât de importantă este selecția rapidă a imaginilor reprezentative sportului fotografiat și care sunt uneltele principale pe care le poți folosi pentru a finisa fotografiile în Photoshop.

Workshop-ul de fotografie artistică include: 

 • Evaluarea portofoliului
 • Seminarii dedicate fotografiei de sport
 • Seminar dedicat comunicării cu clientul, atletul și organizatorii evenimentelor sportive
 • Seminar dedicat siguranței și eticii
 • Suport digital al seminariilor
 • 3 zile de Workshop sub îndrumarea fotografului Mihai Ștețcu
 • Feedback constructiv pe durata celor 3 zile
 • Diploma de participare
 • Oportunitatea de a fi publicat în * Galeria online Photo Insights *
 • Șansa de a avea cele mai frumoase fotografii publicate în revista anuală Photo Insights
 • Posibilitatea ca cele mai bune lucrări ale tale să facă parte din expoziția anuală Photo Insights

Principalul obiectiv al acestui workshop este să îți ofere cele mai utile instrumentele și încrederea necesară pentru a înțelege fotografia de sport în amănunt și de a-ți crea propriul stil. Pe scurt, vom avea trei zile în care vom discuta, vom fotografia, îți vom oferi feedback constant și sfaturi bune pentru a-ți îmbunătăți modalitatea de realizare a imaginilor.

În urma celor trei zile de workshop vei știi cum să spui povestea unui eveniment sportiv, care sunt pașii pe care trebuie să în urmezi, cât de important este să te simți în siguranță pe teren, cât de mult contează să ai aparatura foto potrivită, cum să obții fotografii bune în situații dificile și cum să comunici cu toate persoanele implicate astfel încât să îți poți pune în practică ideile. Vei vedea că, deși pare complicată, fotografia de sport poate fi abordată într-un mod simplu și creativ atât timp cât există o planificare minuțioasă a întregului proces fotografic.

La sfârșitul workshop-ului vei înțelege rolul decisiv pe care îl ai în crearea unui personaj sau a unei povești, folosind principiile de la baza procesului de creație și planificarea atentă a unui întreg proiect fotografic.

Pentru detalii si inscrieri accesati aici

Related posts

Leave a Comment