Evenimente 

Concurs de fotografie tip portret pe Instagram

Fotografii care detin camere foto Sony pot participa, in perioada 14 iunie -16 august 2018, la un concurs de fotografie tip portret pe Instagram.

Sony Europe Limited organizează un concurs de fotografie tip portret pe Instagram pentru utilizatorii de camere foto din seria Sony α în următoarele ţări: Germania, Marea Britanie, Franţa, Italia, Spania, Olanda, Elveţia, Polonia, Norvegia, Austria, Suedia, Belgia, Danemarca, Finlanda, Grecia, România, Estonia, Lituania, Letonia, Ungaria, Portugalia, Bulgaria, Irlanda, Luxemburg, Republica Cehă , Slovacia şi Turcia.

Participaţi la acest concurs prin partajarea fotografiilor pe Instagram. Puteţi participa la concurs cu fotografiile postate pe Instagram de pe 14 iunie 2018 până pe 16 august 2018.

Înscrierile vor fi evaluate în funcţie de creativitate, originalitate şi impactul vizual/emoţional al imaginii, iar fotografiile câştigătoare vor fi anunţate pe site-urile grupului Sony şi pe canalele reţelelor de socializare.

De asemenea, fotografiile câştigătoare selectate în Europa vor fi înscrise la un concurs global, iar cele mai bune fotografii la nivel global vor fi selectate dintre fotografiile înscrise din întreaga lume.
Sugestii pentru realizarea portretelor atractive

Descoperiţi puterea focalizării automate a ochilor

Modul de focalizare automată a ochilor* a seriei Sony α oferă detectarea şi urmărirea imediată şi eficientă a ochilor, chiar şi atunci când realizaţi un portret al unui subiect aflat în mişcare. Acesta focalizează şi urmăreşte ochii precis şi rapid, chiar şi atunci când subiectul se mişcă, priveşte în jos sau în depărtare, sau dacă are lumină în spatele său. Focalizarea automată a ochilor nu doar că detectează ochii pentru a stabili focalizarea, dar îi şi urmăreşte în timp ce camera şi subiectul se mişcă şi în timp ce realizaţi capturi cu o rată ridicată de cadre. Capacitatea de a fixa focalizarea pe ochi şi de a o menţine este un avantaj revoluţionar. Nu există o altă ocazie mai bună de a folosi această funcţie minunată!

Hashtag-uri pentru participare

Postaţi-vă fotografiile pe Instagram folosind următoarele hashtag-uri, pentru a participa la concurs;

1. #SonyAlphaPortrait
2. #numele ţării_ILC (folosind una dintre hashtag-urile pentru ţări de mai jos)
3. #numele modelului (de ex., #A7RM3, #A6000, #A9)

Lista de hashtag-uri valabile pentru ţări:

Marea Britanie: #UK_ILC
Irlanda: #IE_ILC
Germania: #DE_ILC
Franţa: #FR_ILC
Elveţia: #CH_ILC
Austria: #AT_ILC
Belgia: #BE_ILC
Olanda: #NL_ILC
Italia: #IT_ILC
Spania: #ES_ILC
Portugalia: #PT_ILC
Danemarca: #DK_ILC
Norvegia: #NO_ILC
Suedia: #SE_ILC
Finlanda: #FI_ILC
Polonia: #PL_ILC
Luxemburg: #LUX_ILC
Republica Cehă: #CZ_ILC
Slovacia: #SK_ILC
Ungaria: #HU_ILC
Turcia: #TR_ILC
Estonia: #EE_ILC
Lituania: #LT_ILC
Letonia: #LV_ILC
Bulgaria: #BG_ILC
Grecia: #GR_ILC
România: #RO_ILC

(ex., #SonyAlphaPortrait #UK_ILC #A7RM3)

CONDITII DE PARTICIPARE LE GASITI AICI

 

Related posts

Leave a Comment