Evenimente 

O noua editie a Festivalului Vama sub lumini de Oscar – 19-26 august

Pasionaţii de fotografie, film,  teatru, pictura sau muzica  arte sunt invitaţi şi în acest an la Vama Veche, la cel mai mare festival internaţional de arte vizuale din România – ‘Vama sub lumini de Oscar’.

Festivalul se va desfăşura în perioada 19 – 26 august 2018, la Vama Veche, reunind sute de pasionaţi ai artelor vizuale. Aflat la cea de-a şaptea ediţie, ‘Vama sub lumini de Oscar’ va însemna în acest an atât cursuri, seminarii şi ateliere practice gratuite pentru pasionaţii de film, fotografie, pictură, sculptură, teatru şi muzică cât şi expoziţii, proiecţii de film şi concerte în aer liber.

Prima ediție a avut loc în 2010, iar de atunci în fiecare an participanții au putut fi surprinși cu workshopuri noi, lectori noi, abordări diferite, artiști faini și voie bună.

A început ca un simplu festival foto și acum înglobează cu succes și filmul, teatrul, pictura și muzica, având totodată și posibilitatea de a participa la concursuri, a vedea expoziții, a beneficia de un târg de echipamente și a privi proiecții interesante.

Related posts

Leave a Comment