Evenimente 

Craiova gazduieste cea de-a II-a editie a expozitiei de fotografie a membrilor AAFR

Craiova va gazdui cea de-a II-a editie a expozitiei de fotografie a membrilor AAFR.

In luna cadourilor, decembrie 2018, la Muzeul de Arta din Craiova va avea loc cea de-a II-a editie a expozitiei membrilor AAFR-  vernisajul expozitiei de arta fotografica intitulata “Esente “. Pentru participare, cei interesati se pot adresa d-nei Rucsandra Calin, la adresa de maill elmafarm2@gmail.com.

Se vor trimite doua lucrari, cele mai reprezentative, dintre care va fi selectata una singura pentru a fi expusa. De asemenea, trimiterea fotografiilor se va face pana pe data 31 iulie 2018. Dupa aceasta data nu se mai accepta lucrari. Mesajul ce va contine fotografiile pentru selectie , trebuie sa contina numele autorului, titlul lucrarilor si una din distinctiile pe care fotograful le poseda, distinctie ce va insoti numele in cadrul acestei expozitii.
Costul printarii fotografiilor alese va fi suportat din bugetul AAFR.
Avand in vedere popularitatea editiei precedente cat si limitarea numarului de lucrari expuse la 50, se va forma un juriu care va alege dintre lucrarile participantilor pe cele 50 cele mai bune. Componenta juriului va fi anuntata in perioada urmatoare. Reamintim ca prima editie a expozitiei de fotografie a membrilor AAFR. Expozitia,  intitulata  “ Dincolo de o privire” a avut loc in luna decembrie 2017, la Craiova, mai exact la Muzeul Olteniei din Craiova , sala „Stefan Ciuceanu” .

Related posts

Leave a Comment