Canon lanseaza Concursul „New Cosmos of Photography 2018”  (editia 41)

Concursul „New Cosmos of Photography” este destinat tuturor fotografilor la nivel global și este proiectul cultural al comapaniei Canon prin intermediul caruia descopera noi  fotografi talentati. Inca de la lansarea sa în 1991, programul a încurajat participanții să exploreze modalități noi și creative în domeniul fotografie. În 2015, concursul a deschis o sesiune si de video.

In anul 2017, câștigătorii „New Cosmos of Photography ” au fost Trond Ansten din Norvegia și Benjamin Breitkopf din Germania.  Pentru prima oara in istoria concursului, marele premiu a fost castigat de un european.

Până în prezent, concursul „New Cosmos of Photography” a acceptat 27 406 de lucrari. Drept urmare, concursul este astăzi considerat ca o poartă de succes pentru lansarea de noii talente fotografice.

Pentru 2018, inscrierile in concurs se vor face in perioada 18 aprilie- 6 iunie 2018. Comitetul de selecție a Premiului de Excelență se va întruni în iulie pentru a alege șapte câștigători ai Premiului de Excelență și 14 câștigători ai premiului Honorable Mention. În noiembrie, comisia de selecție a Marelui Premiu este programată să se întâlnească pentru a decide câștigătorul Marelui Premiu.

Mai multe detalii gasiti pe site ul concursului.

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>